Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 éves lány egy 19 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány egy 19 éves fiúval az morálisan kifogásolható?

Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú. Még nem jöttünk össze, csak lenne esélyem randizni vele.

2023. máj. 28. 01:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen még csak egy tapasztalatlan, sebezhető gyerek, aki ha 2-3 éve, hogy nagylány lett. Mindegy mennyire érdekli a szexualitás, a szellemi érettsége és a mentális, lelki állapota nem teljesen ugyanaz, lehet hogy nem barbizik már, stb., de kíváncsi lennék hogyan reagálna lelkileg egy esetleges terhességre, vagy csak arra, hogy nem úgy éli meg az elsőt, ahogy elképzelte. Mindegy mennyire hiszi magát felnőttnek a 14 éves, nem az, és persze a 19 éves sem az, de ahhoz már igen, hogy megértse, hogy az a kapcsolat, amire ő vágyik miért nem egy 14 évesnek való.
2023. máj. 30. 01:06
 22/22 anonim válasza:
47%

Manapsag a 14 eves lányok mar úgy néznek ki, meg úgy is viselkednek mint egy felnőtt no.A lányok manapság korábban érnek mint pl 10-20-30 eve akar.

Lehet ha nem mondta volna el, hat nemis tudnád, hogy 14...(Feltetelezem)

Gaz lesz a haverjaid elott meg a szüled elott is, de az utcán nem fogjak kiszűrni a korkulonbseget...

Szerintem amúgy ciki igen, akkor is ha felnőttes, dehát ezt neked kell eldöntened.

2023. jún. 19. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!