Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy egy 19 éves fiú még szűz?
Nem tudom milyen szempont közelíted meg, hogy normális-e.
Alapból mi baj lenne vele? Akkor fekszel le és azzal, akivel akarsz.
Ha attól félsz, hogy a lányok megbélyegeznek emiatt, akkor pedig lányként mondom, hogy egyáltalán nincs ezzel semmi baj. Én is még szűz vagyok, nekem még imponáló is lenne, hogyha a fiú is velem élné meg az elsőt (bár nyilván vannak fontosabb dolgok is). Egy tapasztalt lány sem hiszem, hogy emiatt kikosarazna, vagy aki igen, azzal valószínűleg nem vagy egy hullámhosszon. Ha valaki igazán szerelmes, nem ilyen dolgok fogják foglalkoztatni.
Szerintem nem gáz. Én is az vagyok még. Ahogy a 4es válaszoló írta ha valaki szerelmes nem fog ezzel foglalkozni csak örül hogy veled lehet. Ha a lánynak már van tapasztalata ilyen téren és ez zavarja akkor valószínűleg nem is gondolja komolyan. Szerintem ne rágódj rajta hogy ez gond e vagy sem, mert nem az. Majd megtörténik a dolog ha úgy hozza az élet. Nem vagy szerintem elkésve semmivel.
Ui:18 éves lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!