Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes(?) vagyok a tesi tanárnőmbe és lány vagyok, Ez normális?
Figyelt kérdés
Eddig teljesen heteronak gondoltam magam de most nem értem mert teljesen bele zugtam a tesi tanárnőmbe aki egy 25 éves nő én pedig egy 18 alatti lány vagyok. Ez normális? Történt már ilyen valakivel?2021. dec. 23. 23:28
1/10 anonim válasza:
Te vagy az első. Ezért nem tudhatja senki rajtad kívül, hogy ez normális e vagy sem.
29/F
2/10 anonim válasza:
Normális. Én meg egy dokinénibe zúgtam bele lány létemre, úgy hogy azt hittem heteró vagyok, aztán elmúlt hamar a "szerelem" xdd
3/10 anonim válasza:
Attól még, mert valakit megkedvelünk, megszeretünk, még nem leszünk 'melegek'. :)
4/10 anonim válasza:
Normális. A nők nagy része biszex, nem kell ezt szégyellni. Nincs ebben semmi rossz, sőt menőség.
Viszont tanárba beleesni nem olyan jó ötlet sajnos.
5/10 anonim válasza:
Biztos hogy ez szerelem? Nem inkább csak rajongás?
6/10 anonim válasza:
A külsejébe vagy a személyiségébe lettél szerelmes? Vagy úgy összességében amilyen?
7/10 anonim válasza:
Természetellenes. Ha kimutatod, akkor zaklatás. Fordulj pszichiáterhez. Mégvidőben vagy.
8/10 anonim válasza:
Teljesen normális, ilyenkor az ember szervezetében tombol a hormon, az érzelmek.
Beteljesületlen crushok, rajongás, hírességek és tanárok iránt gyakoriak ennyi idősen.
Azt, hogy mi lesz az orientációd, meg majd úgyis érzed. Nyilván senki fejében nem 18 évesen gyújtják fel a lámpát hogy hú basszus,ilyen is van.
De ne stresszelj emiatt, ki fognak alakulni a dolgok
10/10 anonim válasza:
Szerintem valószínűbb, hogy rajongás, ha nem kifejezetten szexuális fantáziáid vannak, inkább olyan akarsz lenni, mint ő és ezért vágysz a társaságra, bizalmára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!