Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha szerelmes vagyok egy nálam 3 évvel idősebb tiktokkerbe?
keress ottani fiúkat
ki az vincze valentin?🤣
Figyelj, teljesen normális ebben a korban a plátói szerelmek. Régen is voltak hírességek, akikért éltek-haltak a lányok. Hatvanas években a Beatles volt, 90'-es években a BSB, meg a fiúbandák mentek, 2000-es években Dicaprio meg Brad Pitt, most a TikTok srácok, meg Youtuberek. Ne hidd, hogy én kivétel volnék :D Amíg az ember ilyen 12-14 évesen még nincs megérve igazán kapcsolatra, meg a korosztályából sincsenek olyan srácok, de már vágyik erre a felemelő érzésre, hogy tetszen neki valaki, akkor jönnek ezek a plátói szerelmek, a végzős srác a suliból, az énekes csávó, a TikToker, stb. Ez ettől még nem lesz kevesebb, vagy alábecsülendő, nem vagy ettől butuska, meg liba. Én is voltam így szerelmes, sőt, pedig nem vagyok egy agyatlan rajongótípus, aztán mégse tudtam a csávót hetekig kiverni a fejemből. (Visszagondolva amúgy kegyetlen, hogy kikbe nem zúgtam bele :D)
Másrészt, a lányok hamarabb érnek érzelmileg, mint a fiúk, tehát amíg a srácok 13 évesen tolják a fortniteot, meg a minecraft PVP-t addig a lányok már full szerelmesek. De azt se szabad elfelejteni, hogy ez nem jelent szellemi és testi érettséget, szóval kérlek, a józan ítélőképességedet ne hagyd el. Volt rá példa, hogy visszaéltek idősebb srácok a tinirajongással, pont azért mert a lány azt hitte hogy nincs nála esélye. Becsüld magad, de amúgy ebbe semmi gáz sincs, csak ne csinálj olyat, amit mondjuk 2 év, fenét, egy hónap múlva megbánsz(pl.ne írj rá így, hogy úristen hozzád akarok menni feleségüüüüül <3333, még ha így is érzel)
Ijjj most nagyon tanárnénisnek érzem magam pedig 18 alatt vagyok még. De
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!