Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés szerelmesnek lenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
Jó? Ha megránndul a gyomra az embernek amikor az adott személyt látja, az szerelem? Mi a szerelem? Milyen érzés? Mit érzel olyankor? Milyenek az a bizonyos “pillangók”?
2020. szept. 25. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy tudnám leírni hogy mikor meglátsz egy fiút/lányt akkor lefagysz és csak bámulod...érezhetsz erőszakos hajlamot mikor kedved lenne azonnal ledobni az ágyra , vagy pedig csak megölelni. Én se tudom pontosan milyen is lehet ez az érzés
2020. szept. 25. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz megfogalmazni. Mindenesetre amint rágondolok, fülig ér a szám, és melegség önti el a testemet. És mikor látom, legszívesebben átölelném, és soha nem engedném el...

De szerintem ezt valamilyen szinten mindenki másképp éli meg.

2020. szept. 25. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is ez mindenkinél más...nálam pl először a nemi vágy ugrik be elsőnek
2020. szept. 25. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Amikor szerelmes vagyok, az adott lányon kívül mást nem érdekel. Ő tölti be minden gondolatomat. Nagyon boldognak erzem magam ekkor. Szóval a szerelem egy nagyon jó érzés.

De ha nem viszonozzák, akkor...

18/F

2020. szept. 25. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Én ma majdnem "szívrohamot" kaptam, amikor megláttam az iskola előtt azt a személyt akibe teljesen bele vagyok habarodva.

(FunFact: Szerintem, az illető totálisan hülyének nézett amikor nem voltam képes megmozdulni, és csak bámultam őt.)

És azok a bizonyos pillangók, nálam így működnek: Nagyon fura, már-már bizsergető érzés támad a hasamban, és mindig eláll a szavam, és tuti, hogy vörös leszek mint egy paradicsom. Ilyenkor szaporábban veszem a levegőt, melegebbnek érzem az időjárást mint amilyen, és mindig izgulok amikor a közelembe jön (még ha csak el sétál előttem és nem több).

És a "Ha megrándul a gyomra az embernek amikor az adott személyt látja, az szerelem?" kérdésedre a válasz: Meglehet, hogy az, de ha most nem vagy benne biztos, akkor később érezni fogod :D

2020. szept. 25. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Férfiként: "Bárcsak rámvetné magát. Ha nem teszi, mit tegyek azért, hogy végre egymáséi lehessünk? Valahogy ki kell találnom." Ezek a gondolatok, amikor valaki a másik nemből jelez valamit felém.
2020. szept. 26. 02:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha megrándul a gyomrod az egy jel. Ha kozeledben van boldog vagy es csak vigyorogsz. Csak rajta agyalsz. Fizikai erzesek a gyors szivdobogas, ugy erzed eg az egesz tested, osszerandul a gyomrod, remegsz, ha rossz a szitu akkor zug a fejed es eltompul korulotted a vilag. Illetve sirsz mint az allat.

Allandoan ot keresed ugy intezed a dolgokat h vele legyel. Keresed a szemkontaktust. Megadnal barmit h viszonozza az erzeseid es veled legyen. En ezeket tapsztaltam eddig 18L

2020. szept. 26. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Érezni egy szar dolog, benne lenni viszont a legjobb dolog amit el tudok képzelni
2020. okt. 2. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!