Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szerelmesnek lenni?
Nehéz megfogalmazni. Mindenesetre amint rágondolok, fülig ér a szám, és melegség önti el a testemet. És mikor látom, legszívesebben átölelném, és soha nem engedném el...
De szerintem ezt valamilyen szinten mindenki másképp éli meg.
Amikor szerelmes vagyok, az adott lányon kívül mást nem érdekel. Ő tölti be minden gondolatomat. Nagyon boldognak erzem magam ekkor. Szóval a szerelem egy nagyon jó érzés.
De ha nem viszonozzák, akkor...
18/F
Én ma majdnem "szívrohamot" kaptam, amikor megláttam az iskola előtt azt a személyt akibe teljesen bele vagyok habarodva.
(FunFact: Szerintem, az illető totálisan hülyének nézett amikor nem voltam képes megmozdulni, és csak bámultam őt.)
És azok a bizonyos pillangók, nálam így működnek: Nagyon fura, már-már bizsergető érzés támad a hasamban, és mindig eláll a szavam, és tuti, hogy vörös leszek mint egy paradicsom. Ilyenkor szaporábban veszem a levegőt, melegebbnek érzem az időjárást mint amilyen, és mindig izgulok amikor a közelembe jön (még ha csak el sétál előttem és nem több).
És a "Ha megrándul a gyomra az embernek amikor az adott személyt látja, az szerelem?" kérdésedre a válasz: Meglehet, hogy az, de ha most nem vagy benne biztos, akkor később érezni fogod :D
Ha megrándul a gyomrod az egy jel. Ha kozeledben van boldog vagy es csak vigyorogsz. Csak rajta agyalsz. Fizikai erzesek a gyors szivdobogas, ugy erzed eg az egesz tested, osszerandul a gyomrod, remegsz, ha rossz a szitu akkor zug a fejed es eltompul korulotted a vilag. Illetve sirsz mint az allat.
Allandoan ot keresed ugy intezed a dolgokat h vele legyel. Keresed a szemkontaktust. Megadnal barmit h viszonozza az erzeseid es veled legyen. En ezeket tapsztaltam eddig 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!