Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy 19 eves meno fiu nem all...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 eves meno fiu nem all le egy 15 evessel?

Figyelt kérdés

Arra gondolok ha van egy 19 eves srac aki meno mindent lanyt megkaphat helyes jo tanulo..Jo cuccai vannak meno kocsija stb..Az nem all le egy 15 eves lanyal?

Ugy,h a barati koreben minden haverja ilyen 19-22 ev korul van es nekik a baratnoik ilyen vegzos gimnazistak..

2022. márc. 8. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Minden attól függ, hogy milyen az a 15 éves lány. Ha jó skilljei vannak, akkor simán lehet köztük valami.
2022. márc. 8. 23:58
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Hát, azért 19 és 15 között elég nagy a korkülönbség ebben a korban. Persze ez nem zárja ki hogy legyen valami, de erősen ellene szól.
2022. márc. 9. 08:13
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ha valaki ahogy te fogalmaztál "meno mindent lanyt megkaphat helyes jo tanulo .Jo cuccai vannak meno kocsija " az nem az alapján fog leállni valakivel , hogy hány éves most persze normális korkülönbségekről beszélünk. Ha a csaj 100% ban a gyerek ideálja és 15 éves előbb akar tőle valamit mint egy otromba 24 évestől
2022. márc. 9. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
3as vagyok folytatom. Tehát a gyerek inkább külső és belső alapján választ, nem életkor alapján. Most tedd fel a kérdést magadnak. te olyan vagy amire ő vágyik? ha igen úgyis lefossa hány éves vagy, ha nem akkor tökmindegy hogy 15, 19 vagy 25 vagy, ígyse úgyse fogod érdekelni
2022. márc. 9. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
16%

19 évesen honnan lenne menő kocsija?

Apucija feneke alá tette?

Vagy gimi mellett dolgozott érte? Azt meg adta volna inkább a szüleinek.

Nem a kocsi számít. Meg 19 évesen 2 éves jogsival ne akarjon már menőzni, kezdjen egy könnyű kiskocsival... Majd ha tud közlekedni.

2022. márc. 9. 14:29
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Mégis miért adta volna a szüleinek? XDDD
2022. márc. 9. 16:26
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
És mégis miért akarod te magadnak ezt a fiút. Csak azért mert menő cuccai meg menő kocsija van? Na meg, hogy jó tanuló. Persze utóbbi számíthat. De ismerek olyan embert aki full 5-ös tanuló volt egyetemre eljutott sajnos el is végezte a vegyészmérnöki szakmáját amit utána sok év után elvettek tőle mert rosszul veszélyesen csinált meg valamit még ott is. Pedig elvileg a kémiában teljesen okos kellett volna, hogy legyen. Az élethez meg olyan buta volt mint a segg. Még ha az elején nem is látszott meg. De sok mindenben félre beszélt. Na meg nem tudta mit ünneplünk Augusztus 20-án. Én speciel nem vagyok ilyen jó tanuló de az élethez okos vagyok. Egyik haverom pedig eléggé 2-es volt mindig. De érettségije jó lett. És az egyik legjobb sebész lett belőle. Az élethez is nagyon okos. Érted ha meg nem lenne olyan kocsija meg cuccai. Meg nem lenne olyan jó tanuló. De tegyük fel kedves van humorérzéke, stb. Meg pl ha nem nézne ki olyan jól. Nem azt mondom, hogy csunya legyen. De max kicsit helyes akkor már nem kéne.
2022. márc. 10. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Leállhat, de miért tenné? Mármint ha tudsz venni egy Ferrarit miért vennél ladát?
2022. márc. 10. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Na és látod ez a baj kedvesem. Azért mert te kicsit jobban nézel lehet ki. Azt hiszed, hogy vissza élhetsz vele. És akkor csak a gazdag faszival jöhetsz össze. Aki meg kevésbé gazdag vagy kicsit csori. Annak semmi esélyt nem adsz. Még akkor sem ha szereted mélyen legbelül a csávót.
2022. márc. 10. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Menő kocsija? Te 15 évesen ezt nézed, hogy menő kocsija van meg jó cuccai, és ezért nem áll le veled? Én ha összejönnék egy 15 évessel, a személyisége, milyensége miatt tenném, akármilyen jó cuccaim is lennének. Nekem még külön LAKÁSOM is van, mégis összejönnék egy értelmes 15 éves lánykával.
2022. márc. 13. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!