Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 17 évesen egy 25 évessel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen egy 25 évessel?

Figyelt kérdés
25 éves sráccal elég közel kerültünk egymáshoz de félek a szüleim mit szólnának hozzá hogy ennyivel idősebb

#fiatal #szerelem #idősebb #szülők félek
2019. máj. 4. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Én is hasonlóan vagyok . Szerintem vagj bele
2019. máj. 4. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Nem lesz hosszúéletű. Több ilyen esetet láttam, fiú idősebb, egyetemista már. A csaj gimnazista. Mindegyik pár szétment, amikor a csaj is egyetemista lett
2019. máj. 4. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Azis lehet ám egy felnőtt férfi ha 25 évesen egy 17 évessel megértik egymást. Én 23 vagyok de 19 alattival sose jönnék össze mert nincs bennünk semmi közös. Aki azt mondja, hogy igenis lehetnek egy szinten az csak hazudok, még önmagának is. Egy 25 évesnek egy 20 év alattival nincs közös érdeklődésük ha mégis ,akkor bajok vannak az érettséggel.
2019. máj. 4. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Csak szex miatt fogsz neki kelleni
2019. máj. 4. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
XDDDDDDDDDD Mert szerinted ő akar majd találkozni a szüleiddel minek mondanád el amúgy is csak szexre kellessz aztán dob ha rádun. Mit akarna egy 25 éses egy élet tapasztalatlan 17 évestől? Szerelmet? Pfhh ugyan már.
2019. máj. 4. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nincs vele semmi gond hidd el
2019. máj. 4. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

sima liba :)

szerintem oké. Én szívesen járnék 30 plusszal is.

2019. máj. 5. 00:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez erősen személyfüggő, sok férfi csak szex miatt szed fel fiatal lányokat, a kapcsolatok nem túl hosszú életűek.

De véleményem szerint lehetséges a másik véglet is, bár ritkábban. Ha a lány van annyira komoly, tapasztalt és érett, vagy ha a férfi még kissé gyerekes akkor hosszútávú kapcsolat is lehet belőle. Én és a párom is ilyenek vagyunk, köszönjük szépen nagyon jól.

De ez is ezerből egy, meg kell ismerned ahhoz a másikat hogy tudd mit akar tőled, simán csak szeretkezést vagy párkapcsolatot.

A szüleid pedig nyílván féltenek, nem akarják hogy akárki kihasználjon, és valljuk be a befolyásolhatóság ebben az esetben életkori sajátosság is.

Beszélj a szüleiddel, lehet még hasznosat is tudnak mondani, tanácsot vagy egyebet. Az elején biztos kifogásolják majd a férfit, de ez talán változhat majd a személyes találkozó után.

2019. máj. 5. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!