Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 14 évesen egy 17 évessel járok? Többi lent!
Figyelt kérdés
14/L vagyok és van egy fiú barátom, aki 17 éves, és teljesen normális srác, facebookja sincs, tanult, nagyon aranyos, lovas. nagyon tetszünk egymásnak, ő már bevallotta nekem, nekem is tetszik ő, de még nem mondtam el neki. szerintetek???2016. okt. 5. 22:52
2/13 anonim válasza:
Nem jártok még egymással ha bevallod neki mit érzel és utána egy két randi még és akkor jártok ha úgy érzitek de ahogy te írtad ez eddig csak barátság csak szeretitek egymást.
3/13 A kérdező kommentje:
még mindig nem ez volt a kérdés
2016. okt. 6. 00:07
4/13 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Egy 14 éves lány sokkal érettebb, mint egy 14 éves fiú, ezért szoktak a csajok picit idősebb srácokat választani. Vagyis ez a 3 év pont jó :)
5/13 anonim válasza:
Ha járni szeretnél vele mondt el neki.
6/13 anonim válasza:
Ha összeilletek, semmi gond.
De azért még sok mindent ne csináljatok, az még korai.
7/13 anonim válasza:
4-es hát nagyon rosszul tudod....
Kb semmivel sem érettebek szellemileg. A különbség hogy a lányoknak már 14 évesen elkezdődik az "aranykoruk", a srácoknak meg várni kell egy pár évet. Nem kényszerülnek rá, akkor minek nőjenek fel? Elég nagy probléma hogy ma már a 11-12 évesek felnőtt dolgokról beszélnek.
8/13 anonim válasza:
De, a lányok egy évvel korábban érnek, ÁTLAGBAN.
9/13 anonim válasza:
Mindegy, hogy egy évvel korábban érnek-e vagy sem. 14 éves gyereknek a tanulással kellene foglalkozni, nem pedig a f@sszal, 3,14 na-val. Ritka erkölcstelen fiatalok vannak Európában.
10/13 anonim válasza:
Kérlek mond már el nálad mit jelent az "érettség" szó? Az hogy a 14 éves lányok mindig a f@.szról beszélnek, vagy azt hogy a lányok 90% már 16 évesen nem szűz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!