Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen egy 26 évessel szerintetek találkozhatnék/randizhatnék? :$
13 éves vagy, ő felnőtt, 100km-re lakik
most mit remélsz? mi lehet ebből?
Kíváncsi lennék, hogy a szüleid mennyit tudnak ebből a nagy szerelemből. Ha ők engedik, akkor találkozzatok.
Én nem engedném, egyértelmű.
Ne találkozz vele egyedül. 13 vagy tudnia kéne neki is h ha még nem vagy 14 akkor ez a kapcsolat törvény ellenes. A szüleidnek mond el minél előbb, lehet eltíltanak majd tőle, de nem csoda mert nem normális ha szerelmesek lettetek és nem a kor különbség miatt mert ha te mondjuk 30 lennél ő meg 43 már nem tűnik durvának de te még gyerek vagy , még akkor is a korosztályodnál értelmesebbnek tart valaki(vagy te saját magad).
Neked nem kéne találkoznod senki olyannal egyedül akit az interneten ismertél meg... tudom h megbízol benne meg szereted, de ő felnőtt, és 2 hónapja ismered... egy normális férfi aki ennyi idős nem hajkurászna egy ilyen fiatal lányt... már lassan családot kéne alapítania (tudom a pasiknak több ideje van mint a nőknek de akkor meg kéne már keresnie az igazit) ebből én azt látom h nincs vele rendben valami de nem ismerem nem fogok ítélkezni... Szólj a szüleidnek, ne érdekeljen semmi csak szólj nekik és beszéld meg velük.
ha találkozol vele, és a szüleid nem tudnak róla akkor mit fogsz hazudni?
Istenem ennyi ésszel szabad lábon
Kicsi lány,egy 26 éves ember,hogy lehetne szerelmes egy 13 éves gyerekbe?
A csávó nagyon egy pedofil beteg állat lehet
Gyorsan felejsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!