Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen egy 26 évessel szerintetek találkozhatnék/randizhatnék? :$
Te milyen gyors válaszról beszélsz?
100 an leírtak már,hogy felejsd el az egészet
Nem, nem pedofil, elendofil (mivel már 13 évesen gondolom fejlett vagy, mondjuk ilyen döntések után kétlem).
Ne légy ennyire naiv, csak kihasználna. És amúgy is, biztos van egy kis bibi a férfi fejében ha (hozzáképest) gyerekekre hajt.
14l
Mellesleg figyelmedbe ajánlom a Megan is missing című filmet.
Előző voltam.
Most két lehetőség van
1ez egy nagy kamu kérdés és a kéedező jót röhög ezen
2a kérdező nagyon buta,
Egy 26 éves pasiér akarsz öngyilkos lenni 13 évesen akit nem is láttam még soha??
Na ne szórakozz itt
19-es valaszolo vagyok.
Figyelj, ha neki valoban ennyit ert ez a dolog akkor nem voltal fontos neki! Tudom konnyu ezt mondani, de ne legyel szomoru miatta es ne godolj ilyen butasagokat, hogy ongyilkos leszel. Nem erdemli meg. Csodalatos szemelyiseged van, kedves vagy, aranyos. Hidd el, 2-3 ev es futni fognak utanad a pasik, de aki nem latja benned ezeket a dolgokat egyszeruen nem erdemel meg.
O 26 eves, es jelenleg ugy viselkedik mint egy ovodas gyerek akitol elvettek a csokijat. Ha epp esszel belegondolsz (es tudom, hogy te is gondolkoztal mar ezen nem vagy buta) akkor o 2x olyan idos mint te. O felnott, te tini vagy. Neki dolgoznia kellene, csaladot alapitania,stb. Neked pedig tanulnod kell, uj ismereteket szerezni es kielni a fiatal eveidet. Mar ez a ket eletmod sem passzol. Valoszinuleg keptelen a sajat korosztalyan belul talani egy not, epp ezert mert ilyen gyerekes.
Legy te az eretebb fel es hagyd menni! Keress egy fiut a te korosztalyodban aki max 1-2 evvel idosebb es aki a kozeledben lakik. Hidd el sokkal nagyobb buli vele logni, mint egy felnott ferfivel akinek teljesen masok az elvarasai.
Irj majd, puszillak
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!