Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találkozhatnék olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkozhatnék olyan lányokkal akiknek hasonló a zenei, és film ízlésük mint nekem?

Figyelt kérdés
Inkább a régebbi zenekarokat részesítem előnyben,The smiths,beatles,doors,rolling stones,de nagyon sok britpopot hallgatok,és nem nagyon ismerek olyan lányokat a közelben,akiknek hasonló a zenei ízlésük,és nekem ez nagyon fontos :(( 22F
2015. nov. 16. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Hidd el, hogy a közös zenei ízlés a legkevésbé fontos.

Egyébként fórumokon, koncerteken, internetes csoportokban, de akár itt is.

2015. nov. 17. 01:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs emberi ízlések alapján elkészített térkép azok élőhelyéről, így nincs ember, aki tudja hol találhatsz ilyeneket. Előbb-utóbb úgy is megtalálod, aki hasonlít rád.
2015. nov. 17. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem miért jo ha ugyanaz a paroddal a zenei izlesetek. Nekem pl zok mas mint a baratnomnek, megis ket eve egyutt vagyunk...
2016. jan. 1. 23:10
 4/7 anonim válasza:
Moziban vagy buliban ? 😂
2016. jan. 2. 02:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát azért jó,hogy közös mert tudtok egymásnak mutatni új zenéket,koncertekre jártok együtt,lemezeket hallgatok stb. :DD hát erre fele,nem sok ilyen buli van,ahol ilyen zenék mennek
2016. jan. 2. 15:16
 6/7 anonim válasza:
nekem meg olyan pár kell akinek hasonló az ízlése férfiakban, ez nekem nagyon fontos, hogy tudjuk együtt csinálni hármasban és tudjunk egymásnak új szexi pasikat mutatni :) 22/L
2016. jan. 23. 22:08
 7/7 anonim válasza:
Én például nagy Beatles rajongó vagyok, meg úgy minden jöhet zenében ami '60-as '70-es évek. 18L
2016. márc. 18. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!