Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 14 évesen egy 17 évessel járok? Többi lent!
Figyelt kérdés
14/L vagyok és van egy fiú barátom, aki 17 éves, és teljesen normális srác, facebookja sincs, tanult, nagyon aranyos, lovas. nagyon tetszünk egymásnak, ő már bevallotta nekem, nekem is tetszik ő, de még nem mondtam el neki. szerintetek???2016. okt. 5. 22:52
11/13 anonim válasza:
Nem.
Azt jelenti, hogy a lányoknál átlagban egy évvel korábban indulnak el azok a folyamatok, amelyek a serdülést jelentik.
És igen, egy 14 éves lány még nem érett. Testileg sem, meg lelkileg főleg.
Azonban régen 14 évesen a lányok már házasodtak, és egész tűrhető házasságok is létrejöttek így, szóval azt sem mondhatod, hogy mindenki teljesen éretlen ilyenkor. Más kérdés, hogy régen erre készítették fel őket, ma meg nem.
Kérdezőnknél pedig erről még szó nincs - csak arról, hogy beszélget egy fiúval, aki már kicsit idősebb, sétálnak, és kicsit megismerik egymást.
Aztán később lehet ebből több is.
12/13 anonim válasza:
Elmondtad a lényeget. Nem voltak érettek a házasságra. De nem volt más választásuk. A fiúk is ugyan úgy házasodhattak volna 14 évesen, csak ugye annyi évesen még nem volt vagyona senkinek, akkoriban pedig az volt a kulcs. Szóval egyéb érv?
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem... Csak akkor kezdjetek el járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!