Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 13 éves egy 16 évessel?
Figyelt kérdés
Megismertem egy 13 évest és beleszerettem... Hogyha úgy alakul hogy járnánk akkor az nem lenne pedo izé? Mármint hogy ő úgymond még "kicsi". Nem akarok szexet csak nehogy feljelentsenek pedo izéért. Szóval ez pedpfilitás vagy nem?2020. aug. 27. 11:11
1/13 anonim válasza:
Amíg tényleg nincs semmi, akkor semmi akadálya.
2/13 anonim válasza:
A jelenlegi jog szerint a tizenkét évnél idősebb, 18 évnél fiatalabb, illetve 14 évnél idősebb és 14-114 évesek között akár szexuális kapcsolat is megengedett.
Most ez a törvény.
De egy régi arab mondást azért a figyelmedbe ajánlanék:
Korán nyíró rózsa korán hervad el.
Ezt gondoljátok át mindketten.
3/13 anonim válasza:
Szerintem egyeltalán nem számít pedónak. Az egyik ismerősöm 15 éves és egy 19-20 évessel kavart. Mondjuk szerintem az sem volt olyan nagyon durva
4/13 anonim válasza:
12 éves kortól együtt lehet 18 év alattival, szexuálisan is, 14 éves kortól pedig bárkivel.
5/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! megnyugodtam :)
2020. aug. 27. 12:24
7/13 anonim válasza:
Nincs büntetés mivel nincs is nagy korkülönbség. Viszont azt, hogy ő akar majd szexelni vagy sem azt nem csak te döntöd el! Lehet akarni fogja míg te nem. Azért sem lesztek büntethetők, mert te is kiskorú vagy és ebbe beleszólásnak sem kell lenni senkinek sem. De azért reméljük nem arra megy ki a játék, mert nem feltétlen jó dolog ilyen korán elkezdeni.
8/13 anonim válasza:
Szerintem gáz. 13 éves még kislány. Ha nem tűnik kislánynak az is gáz.
9/13 A kérdező kommentje:
#7. nem arra megy ki a "játék" mivel a lány nem bírja még a témát sem :) én pedig ezt tiszteletben tartom
#8. nem azt kérdeztem hogy gáz vagy sem :)
köszi a válaszokat
2020. aug. 27. 18:46
10/13 Kovács Dorisz válasza:
Nem gáz. Szeressétek egymást, és azt csinaljatok,ami mindkettőtöknek jó és kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!