Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy 13 éves egy 16 évessel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 13 éves egy 16 évessel?

Figyelt kérdés
Megismertem egy 13 évest és beleszerettem... Hogyha úgy alakul hogy járnánk akkor az nem lenne pedo izé? Mármint hogy ő úgymond még "kicsi". Nem akarok szexet csak nehogy feljelentsenek pedo izéért. Szóval ez pedpfilitás vagy nem?

2020. aug. 27. 11:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz

Még anno 13 évesen én is jártam 16 évessel, nem történt semmi tök oké volt és még most is jóban vagyunk

2020. aug. 27. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretitek egymást és a szüleitek engedik hogy járjatok akkor szerintem járjatok és nyugi nem leszel feljelentve mert te se vagy még 18.
2020. dec. 1. 23:47
 13/13 anonim válasza:
Szerintem is gáz. 13 évesen még barbie meséket kéne nézni, nem fiúzgatni:)
2022. márc. 9. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!