Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy 19 éves fiú viszont az öcsémmel egyidős,nem ciki ez?Én 22 vagyok.
Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 21:11
2/13 anonim válasza:
Inkább az lenne a ciki ha én a húgommal egyidős lánnyal lennék.
A húgom 12 éves
3/13 anonim válasza:
Nem ciki.Ismerkedjetek nyugodtan.
4/13 anonim válasza:
A 19 és 22 bőven egy korosztály, dehogy ciki.
5/13 anonim válasza:
felnőttek vagytok és 3 év az kb semmi
6/13 anonim válasza:
Sztem sem ciki. 3 évről beszélgetünk, az bőven belefér.
7/13 anonim válasza:
Szerintem ciki. Röhej egy kisfiúval kavarni. Nem a 3 év a fura, hanem hogy a korodbeliek 30asok iránt érdeklődnek, te meg gimisek iránt.
8/13 anonim válasza:
7-es, gondolom 30-as vagy és nem tudsz egy 20-ast "felszedni".
9/13 anonim válasza:
30as sikeres, talpraesett férfiként huszonéves lányokat, sőt, még tiniket is roppant konnyu "felszedni". Mert vannak lányok, igen szép számmal, akik nem kisfiukat akarnak az életükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!