Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha anno, nyolcadikos koromban, 15 évesen fülig szerelmes voltam egy hatodikos, kb 12 éves kislányba?
21
Nem érted: számolj már utána egy kicsit. Pali bácsi és Juci néni gyerekként lettek szerelmesek. Pali bácsi 75, Juci néni 72 és 50 éve házasok. Tehát Juci 12, Pali 15 volt. Akkor Pali pedofil?
Szerintem normális, ebben a korban a szerelem még nem úgy működik, ahogy később, írod is, hogy nem volt szexuális töltete igazából. Még pont a határ szerintem a 15 év, van, akinél ebben a korban még csak ártatlan "gyerekszerelmek" jöhetnek szóba, másoknál meg már ezerrel beindult a serdülőkor.
Meg ez amúgy is a múlt. Felnőttként nyilván nem helyes (és persze nem is legális, okkal) kiskorúakkal romantikus vagy szexuális kapcsolatot kezdeményezni, de valószínűleg nálad nem állnak fenn ilyen dolgok, és abból a szerelemből is "kinőttél".
26
Nem vagyok hajlandó tovább vitatkozni, ha nem érted nem érted, nem tudok rajtad segíteni. Kérlek hogy ne kommentelj többet.
27
Természetesen nem vonzódom kislányokhoz és nem tudnék szerelmes lenni gyerekekbe. Az már más kérdés, hogy mi lenne ha újra találkoznék azzal a lánnyal. Kb 19 lehet most. Mindenesetre nagy csalódás volt amikor rájöttem hogy elvesztettem, senkinek nem kívánom azt a fél évet amíg kerestem és végül megértettem hogy ő nem akar velem beszélni. Ez nem azonnal volt, hanem egy évvel később.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!