Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy folyton idealizálok?
A két idealizált ember között volt egy majdnem egy éves kapcsolatom, de nem igazán olyan volt amit szerettem volna. Mondjuk ha összekötjük a gondolataimat és amit te állítasz, lehetséges, hogy tényleg kapcsolatra vágyom, de nem mindegy hogy milyenre és kivel. Megvan a fejemben egy ideál (mind a személyt, mind a kapcsolatot illetően) és valamilyen szinten ehhez ragaszkodom, és ezért nem merek lépni mert félek tőle hogy csalódni fogok, nem olyan lesz mint szeretném. Vagy esetleg tudat alatt tudom, hogy ez nem valósulhat meg és ezért tartom fent ezt a köztes utat.
Wáááh tiszta káosz. Valakinek valami tanács? Hogy lehetne ebből kilépni? Mit tegyek?
#3 Élőben szinte lehetetlen a közelébe kerüljek. (osztálytársam, de sosincs olyan szitu hogy kettesben lennék vele, félrehívni se tudom, folyton a többi fiúval van)
Online meg ha rá is írnék totál indokolatlan lenne.
Álomvilágban élsz. Elég gyakori eset. A valóság viszont nem tündérmese, nem szerelmes film, amiben a szőke herceg tökéletes, neked rengeteg elvárásod van felé, viszont te nem vagy hajlandó változni. Rádásul ezt nem is kommunikálod felé, csak csendben várod, hogy mindent úgy csináljon, ahogy szeretnéd. Aztán ha valami nem jó, dobod.
Ha 'tökéletes' kapcsolatra vágysz, akkor neked is lejjebb kell adnod az egoból, igényeidből. Meg kell tanulnod változni. Egy ilyen kapcsolat két emberen múlik (sok őszinteség, kommunikáció).
A másik dolog meg, hogy mindenki keresse az ő szintjén lévő embert. Ha egy 2/10-es srác egy 10/10-es bombázó csajt kerget, annak sosincs esélye. De ha lejjebb adná az igényeit, tökéletes kapcsolata lenne.
Na látod pont ez a baj. Túl nagy, és sérülékeny az egod. Nem tudna elviselni egy elutasítást, és előre félsz tőle.
Nem rosszból mondom, hanem saját tapasztalatból, de nem körülötted forog a világ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!