Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet visszanyerni a srác bizalmát akit szeretek?
"ilyen hangulatban voltam, nem tudom"
Akkor te még sajnos nem nőttél fel.
A női hűségnél nincs fontosabb. Ezt most elbuktad.
Legközelebb még idejében gondolkozz el rajta.
"de aztán látott egy sráccal, ahogy ölelkezem, mosolygok rá"
Ezen kívül ezzel a sráccal csókolóztál stb. több is volt?
Gondolom tetszik neked ez a srác is és azért ölelkeztél vele?
Hány évesek vagytok?
Amúgy egy férfi bizalmát szerintem ilyenkor úgy tudod visszanyerni ha odamész hozzá és bocsánatot kérsz tőle, plusz mondod neki, hogy teljesíted egy titkos vágyát, bármit kérhet tőled. Ilyenkor természetesen szexre kell gondolni. Ha nem merne szexet kérni akkor kedvesen célozz rá, hogy nagyon örülnél ha ilyet kérne, de ha nem az is jó, te csak szeretnéd jóvátenni.
Garantálom, hogy visszaszerzed a srác bizalmát! Ugyanis ilyen élményt 10évente egyszer ha kapunk.
40F
U.I.: A fentieket viszont csak akkor tedd, ha tényleg megbántad és szeretnéd visszaszerezni a srácot. Ha nem akkor NE tedd. Ne szórakozz mások érzéseivel! Ezt a módszert csak 1-szer szabad és lehet alkalmazni.
"de aztán látott egy sráccal, ahogy ölelkezem, mosolygok rá"
Ezen kívül ezzel a sráccal csókolóztál stb. több is volt? vagy csak ennyi?
Igazából mindegy, mit látott bele.
Nem tud megbízni benned, és ebben igaza is van.
Más dolog, hogy ezt hogyan fejezi ki, ebben még tanulnia kéne.
Mindkettőtöknek jobb, ha ez most nem megy tovább.
Hofi Gézának volt egy jelenete, amiben azt énekelte, hogy:
"Én elszabtam,
Te elszabtad,
Most már aztán szabhatjuk...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!