Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok nagyon. Csodás párom van viszont jött a semmiből egy másik srác és nem tudom mi van velem...?
17 éves lány vagyok a barátom velem egyidős, bármit megtenne értem és én is érte. Nagyjából 2 hetente találkozunk (messze lakunk egymástól) a szilvesztert is együtt töltöttük meg amennyi időt csak együtt tudunk lenni. Nagyon jó ember, bírom a családját és az én családom is imádja a fiút. 3 hónapja vagyunk együtt és sajnos nem ismerjük egymást olyan rég, szerintem hamar mentünk bele ebbe az egészbe. Pár napja rám írt egy srác pár évvel idősebb, nagyon jó lelke van (ismeri a barátomat, de nincsenek se jóban, se rosszban) kedves és nagyon hamar megnyílt nekem. Nem tudom, hogy tudja e, hogy ő a barátom vagy, hogy egyáltalán van e, viszont egy hullámhosszon vagyunk, írogatunk sokat, hangüziket küldd (nagyon szeretem hallgatni). Kicsit talán tetszik, nem vagyok benne biztos, meg nem is szabadna semmit éreznem mert tényleg a párom az egyik legnagyszerűbb ember akit ismerek.
Esetleg ha tudnátok valamit tanácsolni, hogy mitévő legyek, tanácsot adni az nagy segítség lenne.
Ui: nem akarom egyáltalán megbántani a párom, de kicsit érdekel a másik srác személyisége mert nagyon különlegesnek tűnik... Jó tudom ez így furcsa lehet, de van benne valami.🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!