Fanni=) kérdése:
Van egy barátnőm aki már több éve a szobatársam és nem tudom hogy most haragszik vagy valami baj van? Ez nekem nagyon fáj de nem akarom megbántani azzal hogy mindom és nem akarom hogy azt higyje féltékeny vagyok a másik barátaira.
Figyelt kérdés
Most hogy itt az év vége eljön hozzám hogy bulizzunk egyett de ő az utóbbi időben fura mert most újra felelevenített egy másik baráti kapcsolatot és minket pedig elhanyagol miatta. Hogyan tudnám megbeszélni vele hogy egyátalán szeretne-e utazni meg minden? SOS2019. jún. 13. 22:53
1/1 anonim válasza:
Az emberek változnak. De az is lehet, hogy valamit túlgondolsz. Kérdezz rá őszintén, hogy akkor most hanyagolni akar-e, vagy akar-e utazni vagy mi van, mert szeretnéd tudni mi a helyzet a barátságotokkal, aggódsz. Ha barátodnak érzed, akkor ez a kérdés menni fog.
A másik baráti kapcsolat miatt ne bántsd őt, nem egyedül a te barátnőd, és ha téged a másik miatt hanyagol, akkor ez van, nem tudsz mit tenni.
Ha úgy dönt, hogy nem akar már veled barátkozni, legyetek simán lakótársak. Meg lehet ezt szépen beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!