Viszonzatlan szerelemnél hogy lehet elérni hogy elengedjen a másik?
Ne is legyél bunkó.
Èn szerelmes voltam valakibe de magasból lekakilt!mély nyomot hagyott bennem,hogy ilyen szívtelen dög.
Abba nem halt volna bele,ha nagy ritkan őszinten valaszol nehany sort,ha csak azt is,hogy hagyj beken.
De semmi.Levegonek nezett.
En tuti nem tudnek szivtelen lenni,ha tudom valaki szerelmes belém.
Őszinte, négyszemközti beszélgetés lenne jó szerintem, ahol beszélsz az érzéseidről. Szerintem valamit nem elmondani elég rossz, mert a kapcsolat megváltozásának okát a másik nem fogja érteni, sokmindent nem fog érteni, ha nem tudja: mi miért történik.
Te ismered, hogy milyen az illető, ha őszinte beszélgetésre alkalmasnak tartod valamint véleményed szerint jól reagálná le a helyzetet, megéri megpróbálni beszélni vele.
Nekem volt egy férfi barát barátom,sajnos én idővel többet éreztem, sok mindenben megnyilvánult sajnos nem tudtam leplezni,aztán ő is tett lépéseket. Köztünk volt ez az.
Mikor őszintén rá kérdeztem,hogy akkor hogy is tovább,meg én többet érzek valószínűleg ő is ha történt ez az. Végül mondta hülye volt,meg hogy a barátság fontosabb,ne rontsuk el stb.
Sajnos én nem tudtam rá barátként nézni tovább. Mondtam ne keressen soha többet. Ez így volt jól.
El is múlt a szerelem iránta. Hagyott bennem nyomott nyilván,mert átvert.
De ilyenkor az őszinteség a legfontosabb, még ha valaki vagy mindketten sérültök akkor is.Ne legyél te se ő se kételyekbe, ez a bizonytalanság a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!