Az egyik barátnőm (nevezzük x-nek) pasija fürdőruhás kèpet kèrt egy másik barátnőmtől (nevezzük y-nak). Elmondjam x-nek hogy mit csinált a barátja? Nem szeretnèm hogy emiatt menjenek szét, mert nagyon látszólag jól megvoltak. Mit csináljak?
Mármint rólad kért fürdőruhás képet igaz?
Jó társaság lehet, ahol ez egyáltalán felmerül... Benned is, meg a srácban is
Nyilván meg akarja csalni vele, ez egyértelmű...
De én voltam ilyen helyzetben és nem hitt nekem a csaj és még én lettem a szar.
Nekem is írogatott a pali, meg képeket kért, majd nekiállt zaklatni naponta. Írtam a csajnak, aztán még én lettem a rossz. Én sem szét akartam választani őket, csak azt akartam, hogy szálljon le rólam a szemétláda.
De ha meg van az üzenet, küld el kamu profilből a csajnak, a barátnődet satírozd ki... Így is lehet ne hisz neked, de megérdemli.
Én a te helyedben X pasijának jelezném, hogy tudsz a dologról és sürgősen felejtse el Y-t, mert ha átejti és megbántja X-et, velem gyűlik meg a baja.
Védjétek egymást, ne ürüléket kavarjatok!
Onnan, hogy ez az x,y levezetés E/3-ban, és hasonló problémák tipikusan ilyenek itt.
De természesen mindig a kérdező a kivétel
Én speciel megmondanám. Persze nem a világ vége, de akkor is jó lenne ha tudná a csaja, hogy mit csinál a pasija.
Szerintem ez gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!