Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóóval.. Van egy srác, akibe már legalább 8 éve szerelmes vagyok, és fogalmam sincs, hogy hogyan mondjam el neki. Néha mond kedves dolgokat, és odajön beszélgetni, viszont csak ennyi. Írtam neki egy verset, de csak egy ?-lel válaszolt..
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 17:49
1/5 anonim válasza:
Kezdeményezz te is beszélgetést, vagy kérdezd meg, hogy elmegy-e veled valahova. Tudom, ez egy sablonválasz, de más módja nincs nagyon a dolognak. El lehetne neki mondani vallomásként felvezetés nélkül nem sok esély lenne a sikerre.
3/5 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Neki van barátnője?
Iskolába jártok még? Ha igen, akkor egy iskolába? Ha igen, akkor egy osztályba? Közös suli nagyban megkönnyíti a dolgot.
4/5 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, de nem mindenki értékeli a verseket
5/5 anonim válasza:
Csak úgy úgymond "hidegen" mindenféle előjelzés nélkül megbombázod egy verssel, persze, hogy nem tudja mi a pálya. Ráadásul már 8 éve szerelmes vagy bele, már rég közeledned kellett volna hozzá. Ha nem is mered neki megmondani, de legalább kipuhatoltad volna, hogy lehet e belőle valami. Ez roppant egyszerű. Főleg egy lánynak, akiket inkább a férfiak tartanak prédának, mintsem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!