Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi az oka annak, hogy mióta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy mióta rövidre vágattam a hajamat, azóta jobban bejövök a fiúknak? (17/L)

Figyelt kérdés

Korábban azt hittem, hogy a fiúknak a hosszú haj jön be a lányoknál. Viszont régóta ki szerettem volna próbálni a rövid hajat, így pár hónapja levágattam a hátközépig érő hajamat. Oldalt és hátul felnyirattam 3 mm-esre, felül pedig néhány cm-esre vágattam, illetve felül sötétszőkéről világosabb szőkére festettem. Ilyen lett: [link]

Először azt gondoltam, hogy a fiúk nem fogják értékelni, és egy darabig nem lesz barátom. Úgyhogy nem sokáig akartam ilyen rövidnek meghagyni. De nem ez történt, hanem nem sokkal a hajvágás után összejöttem egy fiúval, akivel azóta is együtt vagyunk. Neki nagyon tetszik a hajam ilyen röviden. Kérte, hogy ne növesszem vissza. Úgy döntöttem, hogy nem is fogom, hanem marad ilyen rövid.

De több más fiún is egyértelmű jelei vannak, hogy bejövök nekik. Gyakrabban van ez, mióta levágattam a hajamat.

Mégsem igaz, hogy a fiúknak feltétlenül a hosszú haj jön be a lányokon?

2023. jan. 1. 15:51
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

1. Mindenkinek más áll jól. Talán neked kifejezetten a rövid haj áll jól, pl. ha a nyakad nagyon szép, akkor kár eltakarni

2. Mindenkinek a szőke lányok jönnek be.

2023. jún. 27. 16:11
 32/40 anonim ***** válasza:

Ennyire azért ne általánosítsunk. Nekem 17F-ként pl leginkább a barna/sötétebb hajú lányok az ideálom. Legalábbis hosszútávon azt preferálnám. De ez mindenkinek más és más.

2023. jún. 27. 16:44
 33/40 anonim ***** válasza:
32: Bocsi, költői túlzás volt. Inkább arra akartam rámutatni, hogy nem csak a haj formája, de a színe is számít/fontos lehet
2023. jún. 27. 16:47
 34/40 anonim ***** válasza:
67%
Ha tar kopaszra vágatnád, biztosan nem tudnék ellenállni neked ❤️
2023. jún. 27. 18:39
 35/40 anonim ***** válasza:
34%
Hát nekem biztos hogy nem jönnél be.
2023. jún. 27. 19:15
 36/40 anonim ***** válasza:

Értem. Csak arra mondtam, hogy kivételek mindig vannak. Kategorizálni és óvatosan általánosítani lehet, de nem mindig és nem mindenhol. Itt például teljesen alaptalan volt, de egyébként értem a célzást.

2023. jún. 27. 20:18
 37/40 anonim ***** válasza:
17%
Biszex pasik .. a fius lanyok tetezenek nekik.. ne csodalkoz ha seggbe akarjak.
2023. jún. 27. 21:09
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek az egyéniség jön be és nem a tömegcikkek
2023. jún. 30. 14:01
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Mindig macerásnak éreztem a hosszú hajat, rákönyökölni szex közben, vagy hasonlók véletlenül és máris nyafog a lány...
2023. szept. 11. 23:29
 40/40 Gyuszi 1991.0908 válasza:
Attol függ milyen az alkatod,a pofid.ha nem vagy 100kilo es 140cm magas akkor lehetsz télleg csini
jan. 19. 11:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!