Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi az oka annak, hogy mióta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy mióta rövidre vágattam a hajamat, azóta jobban bejövök a fiúknak? (17/L)

Figyelt kérdés

Korábban azt hittem, hogy a fiúknak a hosszú haj jön be a lányoknál. Viszont régóta ki szerettem volna próbálni a rövid hajat, így pár hónapja levágattam a hátközépig érő hajamat. Oldalt és hátul felnyirattam 3 mm-esre, felül pedig néhány cm-esre vágattam, illetve felül sötétszőkéről világosabb szőkére festettem. Ilyen lett: [link]

Először azt gondoltam, hogy a fiúk nem fogják értékelni, és egy darabig nem lesz barátom. Úgyhogy nem sokáig akartam ilyen rövidnek meghagyni. De nem ez történt, hanem nem sokkal a hajvágás után összejöttem egy fiúval, akivel azóta is együtt vagyunk. Neki nagyon tetszik a hajam ilyen röviden. Kérte, hogy ne növesszem vissza. Úgy döntöttem, hogy nem is fogom, hanem marad ilyen rövid.

De több más fiún is egyértelmű jelei vannak, hogy bejövök nekik. Gyakrabban van ez, mióta levágattam a hajamat.

Mégsem igaz, hogy a fiúknak feltétlenül a hosszú haj jön be a lányokon?

2023. jan. 1. 15:51
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
91%

Lehetséges, hogy pont olyan pasit fogtál ki, akinek bejön, és így jobban tetszel neki. Vagyis akiken látod a jeleket.

Fiúk nagy része egyértelműen a barna hosszú hajra megy, vagy talán még a szőke. (De itt a lényeg hogy hosszú)

21/F

2023. jan. 1. 15:57
 2/40 anonim ***** válasza:
93%
Igazából nagyon csinos a rövid haj, jobban kiemeli az arc szépségeit (szép szemek, mosoly) a fej formája és a nyakad-tarkód is jobban látszik, és ezek így összességében nagyon jól tudnak kinézni.
2023. jan. 1. 16:30
 3/40 anonim ***** válasza:
91%

Ha eleve szép vagy akkor rövid hajjal is az leszel

A probléma az hogy legtöbb lány az átlagos, és hát nekik annyira nem áll jól a rövid haj, mert pontosabban vagy kiemeli a hibákat vagy ha tökéletes vagy közel tökéletes a fejed és az arcod, még nyilvánvalóbbá teszi. De egy átlag lány számára a hosszú haj az jobb

2023. jan. 1. 16:57
 4/40 anonim ***** válasza:
20%
Csúnyább és igénytelenebb lettél, ezért megközelíthetőbbnek tűnsz.
2023. jan. 1. 17:06
 5/40 anonim ***** válasza:
78%

Nekem ez a haj kifejezetten taszító, bocsi. Szerintem fiús. Én a hosszú hajat szeretem lányokon. De attól még tök jó, hogy találkoztál olyannal, akinek ez bejön.

Szerintem itt inkább arról van szó, hogy a változás felfrissített téged és jobb az önbizalmad. Ez látszik a kisugárzásodon és ezért könnyebben megtalálod azt, akinek te tetszel. Egy pasiból ne következtess az összes pasira. Ez történik, ha vállalod az egyéniséged. Könnyebben megtalálod azt, aki hasonló.

2023. jan. 1. 17:17
 6/40 anonim ***** válasza:
94%
Az, hogy te nem láttad így szépnek magad, még nem jelenti azt, hogy fiú szemmel nem vagy vonzó. Saját magával szemben mindig kritikus az ember. Amit te magadon szépnek látsz, az más számára lehet visszataszító, és fordítva.
2023. jan. 1. 17:22
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet egyszerű véletlen is, de az a legvalószínűbb, hogy egyszerűen jobban áll neked ez a haj.
2023. jan. 1. 17:28
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Az is megeshet, hogy neked ez a fazon az, ami előnyös az arcformádhoz, testalkatpdhoz.
2023. jan. 1. 17:30
 9/40 anonim ***** válasza:
14%
A kozepesen hosszu hajat szeretem .. kepen lathato non jol all ez a haj de nekem ez ilyen bekepzelt ki ha en nem fele filinget ad a nonek.. nagyon keves lanynak all jol a rovidebb haj , sokan nem is tudjak mennyire elcsunyitja oket.
2023. jan. 1. 17:47
 10/40 anonim ***** válasza:
9%
Eddig azt hitték fiú vagy most meg már nem.
2023. jan. 1. 23:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!