Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi az oka annak, hogy mióta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy mióta rövidre vágattam a hajamat, azóta jobban bejövök a fiúknak? (17/L)

Figyelt kérdés

Korábban azt hittem, hogy a fiúknak a hosszú haj jön be a lányoknál. Viszont régóta ki szerettem volna próbálni a rövid hajat, így pár hónapja levágattam a hátközépig érő hajamat. Oldalt és hátul felnyirattam 3 mm-esre, felül pedig néhány cm-esre vágattam, illetve felül sötétszőkéről világosabb szőkére festettem. Ilyen lett: [link]

Először azt gondoltam, hogy a fiúk nem fogják értékelni, és egy darabig nem lesz barátom. Úgyhogy nem sokáig akartam ilyen rövidnek meghagyni. De nem ez történt, hanem nem sokkal a hajvágás után összejöttem egy fiúval, akivel azóta is együtt vagyunk. Neki nagyon tetszik a hajam ilyen röviden. Kérte, hogy ne növesszem vissza. Úgy döntöttem, hogy nem is fogom, hanem marad ilyen rövid.

De több más fiún is egyértelmű jelei vannak, hogy bejövök nekik. Gyakrabban van ez, mióta levágattam a hajamat.

Mégsem igaz, hogy a fiúknak feltétlenül a hosszú haj jön be a lányokon?

2023. jan. 1. 15:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
94%
Jobbnak tűnsz a szemükben, vagy egyszerűen jobban na szemükbe ötlik a nagy változás és lehet, hogy idővel megszokják, esetleg megunják.
2023. jan. 15. 18:05
 22/40 anonim ***** válasza:
31%
Igazából ez egy f@szság. Már bocsi
2023. febr. 10. 01:21
 23/40 anonim ***** válasza:
92%

Hogy Al Pachinótól idézzek (Ördög ügyvédje)..

"Egy nő válla minden misztérium határvidéke. És a nyaka, ha igazán él, ugyanolyan titokzatos, mint egy határváros. Mint a Senki Földje. Mint a csatamező a lélek és a test között."

2023. febr. 10. 08:48
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Sok oka lehet. Pl. megnőtt az önbizalmad attól, hogy ezt a döntést bevállaltad magadért és ez még vonzóbbá tett.

De az is lehet, hogy túl csodálatos/tökéletes voltál hosszú hajjal és nem mertek hozzád közeledni, így meg mernek. Azért az elsőnek én is több esélyt adok :-)

de ehet véletlen is.

2023. febr. 10. 12:37
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
En is nemreg vagtam le a hosszu hajam mondjuk nekem egy kifejezetten noies angled bobom van es joval tobben megneznek az utcan :D raadasul en szemely szerint sokkal noiesebbnek erzem magam rovid hajjal es ezt a tobbi ember is erezheti ugyanis sokkal kedvesebbek meg elozekenyebbek velem pl amikor segitseget kerek v hasonlo
2023. febr. 18. 12:39
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Jobban áll és/vagy jobban tetszel magadnak, ami dob az önbizalmadon
2023. ápr. 3. 18:12
 27/40 anonim ***** válasza:
65%
Dugnálak
2023. ápr. 12. 13:40
 28/40 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez a tökéletes frizura 😍
2023. ápr. 12. 14:41
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ez a frizura jobban kiemeli a csinos arcvonásaidat.
2023. máj. 22. 21:18
 30/40 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy azért, mert szabadon van a nyakad, vállad, amik intim testrèszek
2023. jún. 27. 09:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!