Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezdjek hozza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek hozza?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnek egy parkapcsolatot de nem tudom hogy hogy kezdjek hozza(lany vagyok)

ma 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vajon mi az oka annak, hogy nem tudod, hogy kezdj hozzá? Hol torpansz meg?
ma 17:41
 2/9 anonim válasza:
100%
Kérdező. Kifejtenéd bővebben? Írj rám privátban.
ma 17:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Ugy ertem hogy szeretnek parkapcsolatot de meg en sem tudom hogy kivel es ha tudnam is akkor sem tudom hogy hogy kezdjek hozza.
ma 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
32%

Nem lesz normalis kapcsolatod kerdezö, mert bekepzelt vagy es felsöbbrendünek hiszed magad.

Max egy papucs csavot fogsz majd talalni akit majd kedvedre iranyithatsz.

ma 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Kb 12 eves szinten vagy
ma 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek meg kell érni rá...

Hogy esetleg testben megértél, még kevés. Agyban és érzelmileg is el kell érni azt a szintet, hogy tudj arra építkezni.

ma 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Lány vagy és nem tudod hogy kezdj hozzá...

Talán te akarsz felszedni egy fiút?😅

Udvaroljanak neked ha csinos vagy adsz magadra lesznek pasik.

Ha igénytelen vagy akkor udvarolhatsz te a fiúknak,akkor sem fognak észrevenni.

ma 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 Akkor gondolkozz el ezen, ha van valaki, akivel tetszetek egymásnak. Csak úgy, a semmiből nem lesz kapcsolata senkinek.
ma 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős vagy? Csak kényszerből és a társadalom nyomására ne vágj bele egy kapcsolatba. Azt én ugyan tudom, hogy kb. milyen emberrel tudnám magam elképzelni, de mivel még nem találtam olyat ezért várok rá. Itt nem arra értek, hogy 10/10-es modellra várok, hanem olyanra akivel szót tudok érteni és nem a káros szenvedélyek világa vonzza.

18/f

ma 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!