Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy mióta rövidre vágattam a hajamat, azóta jobban bejövök a fiúknak? (17/L)
Korábban azt hittem, hogy a fiúknak a hosszú haj jön be a lányoknál. Viszont régóta ki szerettem volna próbálni a rövid hajat, így pár hónapja levágattam a hátközépig érő hajamat. Oldalt és hátul felnyirattam 3 mm-esre, felül pedig néhány cm-esre vágattam, illetve felül sötétszőkéről világosabb szőkére festettem. Ilyen lett: [link]
Először azt gondoltam, hogy a fiúk nem fogják értékelni, és egy darabig nem lesz barátom. Úgyhogy nem sokáig akartam ilyen rövidnek meghagyni. De nem ez történt, hanem nem sokkal a hajvágás után összejöttem egy fiúval, akivel azóta is együtt vagyunk. Neki nagyon tetszik a hajam ilyen röviden. Kérte, hogy ne növesszem vissza. Úgy döntöttem, hogy nem is fogom, hanem marad ilyen rövid.
De több más fiún is egyértelmű jelei vannak, hogy bejövök nekik. Gyakrabban van ez, mióta levágattam a hajamat.
Mégsem igaz, hogy a fiúknak feltétlenül a hosszú haj jön be a lányokon?
Egy jól eltalált stílus tud emelni a figyelem felkeltésén... Ezen a linken egy nagyon élénk hangulatú, rövid, mégis nőies stílus látható.
Viszont nem csak a hajon múlik. Kell, hozzá a szemed, az arcod formája és persze te magad mindennel 👌😊
17-es: Van is barátod? Nálad is az van, hogy egyes fiúk alig bírják leplezni, hogy bejössz nekik?
Elő szokott fordulni, hogy egyes fiúk meg akarják simizni a kopasz fejedet?
17es erre én is kiváncsi vagyok milyen érzés és volt már hogy csak oda mentek és megsimogatta a fejed?
Szoktál vicceket kapni? Ha igen mik voltak azok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!