Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Normális az ha én 16-18...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ha én 16-18 évesen még korainak éreztem azt hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

Meg a külsőm is eléggé kisfiús volt annyi idősen így nem vettek észre sem a lányok.

Nekem a szex annyi idősen még nagyon korai lett volna, pedig tudom hogy vannak akik már 14 évesen csinálják.

2022. dec. 21. 15:03
 1/4 anonim válasza:
97%

Teljesen normális, van aki lassabban, van aki gyorsabban érik.

A lányom 13 éves, én ennyi idősen már hetente másba voltam szerelmes, állandóan a fiúkon járt az eszem. :D A lányomat még egyáltalán nem babonázta meg ez a téma, igyekszik csini lenni, meg jól tanulni, és ennyi.

Mindenki máskor érik meg az ilyen fiús-lányos dolgokra, pláne egy kapcsolatra, vagy együttlétre. És ez így helyes. Nekem 18 évesen volt először barátom, de nem maradtam le semmiről. Addig is mindenbe beleláttam mindent, kész szappanoperák játszódtak a fejemben mikor kamasz voltam, de teljesen elég volt addig a gondolataimban játszani meg kipróbálni mindenfélét. Nem kell és nem is lehet erőltetni szerintem ezt, hogy 18 alatt bárki kész legyen olyanra, aminek nála még nem jött el az ideje. A férjem is "későn érő" típus volt, de nem érzi úgy, hogy bármiről lemaradt volna. :)

2022. dec. 21. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 Teljesen egyetértek. Én is ezt akartam volna írni :)
2022. dec. 21. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak nem normális, úgy értve ha a társadalmi szokásokat vesszük alapul. Emberileg érthető és normális.
2022. dec. 21. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális.
2022. dec. 21. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!