Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátom elhanyagol.. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elhanyagol.. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már kb másfél hónapja elhanyagol a barátom, gyakran nem ír vissza nekem, egyfolytába veszekedünk, hogy ne csüngjek folyton a nyakán, van magánélete. Érzem jobban el van más emberekkel, legyen az akár lány de legyen fiú is, már nem kívánja a társaságomat. Aggódom hogy szétfogunk válni, nagyon szeretem őt. Próbálok kedves lenni vele, de gyakran előfordul az hogy nincs türelme az aggodalmaimra, és ez miatt meg se nézi mit írok neki. Mit tegyek hogy minden a régi legyen, és újra boldogok lehessünk?
2022. nov. 9. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Ahoz hogy újra boldogok legyetek ahoz nem csak te kellessz, hanem ő is.

Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy, én is voltam már ilyenben, és iszonyatosan rossz volt.

Én elhiszem neked hogy szereted, de ha elhanyagol, nem ír, nem hív, sőt még a társaságodat sem kívánja akkor lehet már nem tudsz semmit tenni hogy újra boldogok legyetek.

Biztos vagyok benne hogy már beszéltél vele erről, és végső elkeseredettségedben írsz ide. De nem figyelt rád, azért mert nem érdekled már.

Legyen önbecsülésed, és légy boldog nélküle.

Mert ha ezt meg is mentitek, ezek a próblémak folyamatosan elő fognak bukkani, egy hét, két hét, de elő fognak jönni.

Tapasztalatból írom. Nyilván úgy is a szívedre fogsz hallgatni, ami nem gond.

De ha okos vagy akkor észre veszed a jeleket, és tudod mikor kell pakolni, és menni.

Kitartást neked❤️

2022. nov. 9. 23:52
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Egyetértek az egyes válaszolóval, ha nem ír, nem keres, már több mint valószínű, hogy itt az ideje lelépni, és valaki olyan után nézni, aki figyel rád és törődik veled

Nem könnyű az ilyent véghezvinni, de legyen annyi önbecsülésed, hogy nem maradsz egy ilyen kapcsolatban, ahol nem kölcsönös a törődés

2022. nov. 10. 05:03
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Talán az a baj hogy nincs semmi téma amivel keresed őt
2022. nov. 10. 06:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Adtam neki 2 hetet a tudta nélkül, hogy ne csak megjátssza azt hogy törödik velem csak azért hogy ne szakitsak vele. Ha továbbra se keres, elhanyagol, lekoptat, akkor lépni fogok és szakítok. Ahogy a második válaszban olvastam, találtam egy fiút aki tényleg törődik velem, aki tényleg szeret, azonban én egyelőre csak barátként tekintek rá, ezért nagyon nyíltbse vagyok teljesen míg egy másik párkapcsolatban vagyok. Remélhetőleg a barátom észre veszi magát és cselekszik, mert nem szeretném őt elveszíteni azonban kihozza belőlem azt ez a majdnem 2 hónap hogy legyen okom miért haragudni rá. A harmadik commentre azt mondom, hogy ami ezelött érdekelte, pl hogy negy a tanulás, vagy hogy milyennek érzem magam az mostanra elmúlt, keresni se keres. Nagyon szeretem őt. De csalódtam benne. Ugye most egy kicsit nehezebb nekem, mert most olyan körülmények között vagyok hogy egy perc nyugtom sincs, hogy ha meg se ölelnek. Ezért általában idegesiteni és untatni szoktam a barátomat az aggodalmaimmal, és nem hogy megszeretné őket oldani, szimplán mondja hogy "legyél a régi lány, akit jobban szerettem". Hasonlóan fogalmazott ahogyan én most leírtam az idézőjel közötti helyre hogy mit is mondott igazából. Az a legnagyobb problémája hogy változtam, idegesebb és frusztráltabb lettem, kiakadok olyan dolgokon amik számára nem is annyira nagy dolgok, mint pl hogy miért beszél velem flegma stílusban. Természetesen utólag pár órával késöbb bocsánatot kér, nem vagyok haragtartó és mindig megbocsátok neki. De egy olyan soha se tudok megbocsátani, hogy a legjobb barátnőmmel kibeszélt a hátam mögött és olyasmiket gondoltak ki, mint pl hogy megcsalom a barátomat azzal a fiúval akivel pár hete-hónapja tartom a kapcsolatot, és féltékeny a barátom rá mert hogy többet foglalkozik a fiú velem mint ő maga. Ha egy kicsit is bele gondolna a dolgokba, ha egy kicsit is azt tenné ami a helyes, talán előrébb járhatnánk, nem kéne mindig leráznia hanem mondjuk megbeszélhetnénk dolgokat, mint pl ez a téma, hogy én " megcsalom" azzal hogy hagyom hogy a fiú foglalkozzon velem (beszélgessen velem, kedves legyen, keres stb). Nem tartom magam olyan hűtlen féregnek, hogy bárkit is megcsaljak. Valóban megtehetném ebben a helyzetben, de nem teszem meg, azért mert tudom mi a helyes. A barátom ezt nem tudja, és ha nem fog lépni akkor szakítok, ha szét bőgöm magam akkor, vagy se, akkor is muszáj tenni a dolgokért. Ha nem kellek neki ezentúl, akkor nincs értelme küzdenem, mert tudom hogy csak az agyát szívom le a próbálkozásaimmal és semmire se megyek velük.
2022. nov. 10. 06:55
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Kettes vagyok, igazad van, jobban teszed, ha otthagyod.

Ennyi erővel te is megvádolhatnád a barátodat, hogy megcsal a legjobb barátnőddel, amiért kibeszéltek téged a hátad mögött.

2022. nov. 10. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Kísértetiesen hasonló kérdés a napokból...

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..

2022. nov. 10. 13:03
 7/7 NTBS ***** válasza:
Én leülnék vele beszélgetni. Elmondanám, aztán , ha nem változik szakítás.
2022. nov. 10. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!