Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elhanyagol.. Mit tegyek?
Ahoz hogy újra boldogok legyetek ahoz nem csak te kellessz, hanem ő is.
Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy, én is voltam már ilyenben, és iszonyatosan rossz volt.
Én elhiszem neked hogy szereted, de ha elhanyagol, nem ír, nem hív, sőt még a társaságodat sem kívánja akkor lehet már nem tudsz semmit tenni hogy újra boldogok legyetek.
Biztos vagyok benne hogy már beszéltél vele erről, és végső elkeseredettségedben írsz ide. De nem figyelt rád, azért mert nem érdekled már.
Legyen önbecsülésed, és légy boldog nélküle.
Mert ha ezt meg is mentitek, ezek a próblémak folyamatosan elő fognak bukkani, egy hét, két hét, de elő fognak jönni.
Tapasztalatból írom. Nyilván úgy is a szívedre fogsz hallgatni, ami nem gond.
De ha okos vagy akkor észre veszed a jeleket, és tudod mikor kell pakolni, és menni.
Kitartást neked❤️
Egyetértek az egyes válaszolóval, ha nem ír, nem keres, már több mint valószínű, hogy itt az ideje lelépni, és valaki olyan után nézni, aki figyel rád és törődik veled
Nem könnyű az ilyent véghezvinni, de legyen annyi önbecsülésed, hogy nem maradsz egy ilyen kapcsolatban, ahol nem kölcsönös a törődés
Kettes vagyok, igazad van, jobban teszed, ha otthagyod.
Ennyi erővel te is megvádolhatnád a barátodat, hogy megcsal a legjobb barátnőddel, amiért kibeszéltek téged a hátad mögött.
Kísértetiesen hasonló kérdés a napokból...
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!