Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom elhanyagolna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elhanyagolna?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve vagyunk együtt, távkapcsolat. Kb. kéthetene találkozunk.

Ő 23, én 18.

Nekem nincs sok barátom, nem szervezünk túl sok programot.

Páromra viszont ez nagyonis jellemző.

Ha szabad hétvégéje van, akkor hazamegy és olyankor havarokkal van végig, tehát eléggé félre vagyok rakva. Nem szoktunk beszélni olyankor.

Egyébként ő mindig jól érzi magát ilyenkor, néha azt érzem, hogy talán még jobban is, mint velem. És ez annyira rossz, mintha már féltékeny is lennék a barátaira.

Kb. három napot takar ez a kikapcsolódása. Ilyenkor néhány kép, gif, egy jóéjszakát, szép álmokat, holnap beszélünk és ennyi.

És nekem ez nem működőképes így, nekem ez kevés interakció.

Nyilván nem várom el, hogy egész nap a telefonja felett üljön, de azt igen, hogy hiányozzak neki és érdekelje mi van velem. Engem érdekel mi van vele, csak ilyenkor már nem merek én sem kezdeményezni, mert monda már párszor, hogy ilyenkor nincs kedve a képernyőt bámulni.

Jeleztem már a problémát a kezdetektől. Szokott keresni egyszer-egyszer napközben, de nem érzem olyan őszintének, szerintem csak ír, mert én azt szeretném, hogy írjon.

Vagy már csak túlgondolom, nem tudom.

Most pedig egy hétig otthon van, szóval egy hétig nekem tolerálnom kell ezt. Ezért borult ki nálam a bili megint. Szerintem ő ebből semmit nem veszé észre.

Amúgysem sokallom a kommunikációt, de azért hétköznaponta valamivel jobb, olyankor nem jövök ide gyakorira kiírni olyan kérdéseket, amikre valószínűleg csak én tudom a választ.

Szóval nem tudom, szerintetek ez elviselhető még párkapcsolatban? Vagy ez már elhanyagolás?

Mit tanácsoltok?

Szeretném, hogy ne szétválással végződjön.

2020. júl. 27. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Nem hiszem , hogy szeretne téged.
2020. júl. 27. 22:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Személyes találkozásokkor nem szokott gond lenni, mindketten jól szoktuk érezni magunkat.

Figyel rám, de ilyenkor mindig valamiért felfordul a világ.

2020. júl. 27. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is elhanyagoltak az előző kapcsolatban, de én nem tettem szóvá, mert töketlen voltam, de utólag már megbántam. Ha viszont nem hajlandó változtatni, akkor szerintem nincs sok értelme.
2020. júl. 27. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy nem te vagy neki az elsők között:(

Igen, sajnos tényleg hanyagol. Ha normálisan érdeklődne felőled, akkor alig várná hogy írjon / mindig írna. Vagyis szerintem. De hogy nem ír, meg alig ír, az tényleg olyan mintha nem is érdekelnéd. Beszéld meg vele, mondd hogy zavar és figyeljen rád jobban, mert a barátnője vagy.

Viszont ha hosszutavuan nem változik semmi, akkor neked is hagynod kéne őt.

2020. júl. 28. 01:14
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha komolyan érdekelnéd őt, akkor már eleve nem távkapcsolatban élnétek, mert nem elégedne meg a kéthetentei megdgásoddal, hanem tenne érted és foglalkozna veled azon kívül is.

Írásod, panaszod egyértelműen mutatja, hogy belül te már tudod a választ és a többi csak önámítás....

Et a kapcsolat addig fog tartani, amíg a srácnak kényelmes így, vagy amíg a haveri talikon meg nem ismer egy helybéli csajt.

Én a helyedben nem ragaszkodnék ehhez a fiúhoz, hiszen nyilvánvaló, hogy nem komoly és csak akkor vesz elő téged, ha szüksége van rád, egyébként meg elvan, mint a befőtt, miközben te meg rosszul érzed magad. Kell ez neked?!

Tudom, hogy szereted, de akkor is!

Ennél jobbat érdemelsz, ez csak időpazarlás.

Legalább védekezz, amikor kihasznál...!

De okosabb volna őszintén megmondanod neki, hogy elhanyagoltnak érzed magad és neked ez nem jó, viszlát!

2020. júl. 28. 01:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátom szintén távkapcsolatban van és a lány neki az első. Szóval van működő távkapcsolat, csak kevés. Egyetértek az előzőekkel.
2020. júl. 28. 07:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom.

Nem akartam olyan rosszul sem lefesteni a helyzetet.

Ha nem megy haza, olyankor teljesen jó szokott lenni, ha nincs vele senki, akkor figyel rám, keres. Ha találkozunk, akkor is csak rám figyel.

Csak ilyenkor van ez, ha hazamegy. És ami aggaszt, hogy ahozzá fog költözni a barátja szeptembertől, ott kapott munkát.

És ha ez beáll mindennaposra, akkor én tényleg le fogok morzsolódni.

De ez olyan rossz, én meg itthon vagyok a magányomban nagyrészt.

2020. júl. 28. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!