Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom elhanyagolja magát!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elhanyagolja magát!?

Figyelt kérdés
Amikor megismertem és beleszerettem, akkor még teljen ápolt volt a külseje (szóval naggyon helyes volt és a haja annyira jól állt, hogy áááááá :D ) de sajnos ahogy telik az idő, nem foglalkozik magával, ápolatlan (ez elég cikis de kezd összenőni a szemöldöke, a haja teljesen lelapult) szóval még mindig szeretem, csak azért már kezdem furcsán érezni magam mellette, és sokak szerint jobbat érdemelnék. De én tényleg szeretem őt, csak ezt vettem észre mostanában :/ légyszi normális válaszokat írjatok!! 15L és a srác 16F

2015. okt. 21. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom haja soha nem volt felnyalva, egyébként meg nem a haja vagy a szemöldöke miatt szeretem. Nálam az ápolatlanság azt jelenti hogy pl.: nem fürdik, ami tényleg zavarna.

Hogy érted hogy te jobbat érdemelsz? Ha pedig már ilyenekn gondolkozol az nem túl jó, hiszen ezzel többre tartod magad, egy kapcsolatban pedig nagyon fontos az egyenlőség. Egyébként mi köze a külsőnek ahhoz hogy törődik veled és szeret téged?

2015. okt. 21. 18:50
 2/5 Nellesz válasza:
34%

Szia.

Utalj rá neki finoman, az érzéseit ne bántsd meg. És ha ezek után sem érti meg, akkor kicsit keményebben utalj rá, ha ezek után se csinál semmit, ne kerülgesd a forró kását, mond meg neki kerep perec, hogy kezdi elhanyagolni magát, de persze tudasd vele hogy ugyan úgy szereted. Ha besértődik, vagy rosszabb, kérd meg hogy élje át ezt a helyzetet ő is. Hogyha te lennél ápolatlan. Ha szeret akkor változtatni fog magán. Ha pedig nem, tényleg jobbat érdemelsz. De persze nem minden a kinézet, elsődleges szempont e belső.

/Na de kérem, a -belső meg fog

-külső megtart

-szex összekapcsol/láncol

:)

16/L

2015. okt. 21. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:

az én barátom se nyalta fel sose a haját, sőt növesztette is, sőt még szakállat is növesztett :D de ettől még nem ápolatlan. nálam az ápolatlan az aki nem fürdik, stb...

amúgy meg ha nem tetszik mondd meg neki. én is mondtam neki hogy rémes a szakálla, de ha neki tetszik tartsa meg :D hát megtartotta. de ettől még szeretem, mert nem azért szerettem bele mert hú de jó a haja, vagy hú de jól öltözött. :)

2015. okt. 21. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó ebben van valami. Nem én mondtam azt, hogy jobbat érdemelnék, hanem az ismerőseim :/ és nekem igaz, hogy a belső fontosabb, mint a külső, de azért az is fontos, hogy hogy néz ki. most fogom szombaton bemutatni a szüleimnek és félek, hogy nem fog nekik ugymond tetszeni
2015. okt. 21. 18:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy finoman fogok majd rá utalni. Legalábbis megpróbálok. De hogy? Hogy utaljak rá úgy, hogy ne tűnjek követelőzőnek, vagy ne sértem meg?
2015. okt. 21. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!