Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elhanyagolja magát!?
Az én barátom haja soha nem volt felnyalva, egyébként meg nem a haja vagy a szemöldöke miatt szeretem. Nálam az ápolatlanság azt jelenti hogy pl.: nem fürdik, ami tényleg zavarna.
Hogy érted hogy te jobbat érdemelsz? Ha pedig már ilyenekn gondolkozol az nem túl jó, hiszen ezzel többre tartod magad, egy kapcsolatban pedig nagyon fontos az egyenlőség. Egyébként mi köze a külsőnek ahhoz hogy törődik veled és szeret téged?
Szia.
Utalj rá neki finoman, az érzéseit ne bántsd meg. És ha ezek után sem érti meg, akkor kicsit keményebben utalj rá, ha ezek után se csinál semmit, ne kerülgesd a forró kását, mond meg neki kerep perec, hogy kezdi elhanyagolni magát, de persze tudasd vele hogy ugyan úgy szereted. Ha besértődik, vagy rosszabb, kérd meg hogy élje át ezt a helyzetet ő is. Hogyha te lennél ápolatlan. Ha szeret akkor változtatni fog magán. Ha pedig nem, tényleg jobbat érdemelsz. De persze nem minden a kinézet, elsődleges szempont e belső.
/Na de kérem, a -belső meg fog
-külső megtart
-szex összekapcsol/láncol
:)
16/L
az én barátom se nyalta fel sose a haját, sőt növesztette is, sőt még szakállat is növesztett :D de ettől még nem ápolatlan. nálam az ápolatlan az aki nem fürdik, stb...
amúgy meg ha nem tetszik mondd meg neki. én is mondtam neki hogy rémes a szakálla, de ha neki tetszik tartsa meg :D hát megtartotta. de ettől még szeretem, mert nem azért szerettem bele mert hú de jó a haja, vagy hú de jól öltözött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!