Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom amikor össze találkozik az egyik haverjával akkor engem elhanyagol, mintha nem is léteznék. Miért csinálja ezt?
Amikor ott van az egyik haverja akkor nagyon lekezelő és mintha nem is a pasim lenne.Ilyenkor nem is töröd velem mintha nem is léteznék vagy csak simán szégyel.Volt már hogy meg kérdeztem hogy mikor fog majd az egyik haverjának bemutatni erre azt válaszolta hogy 6hónap múlva amikor meg kérdeztem hogy miért csak annyi idő múlva akkor annyit reagált rá hogy "csak mert" ( 5 hónapja vagyunk együtt, és a pasim ismeri az én barátnőmet).Ez engem nagyon zavar.Chaten meg mindig írja ,hogy szeretlek, hiányzol stb.
Amikor meg csak kettesben vagyunk akkor meg van hogy össze vissza szeretget de van hogy egy kis távolságott tart éppen hogy csak beszélgetünk.
Amikor valaki idegen jönn azt kérek puszit akkor azt mondja hogy "majd ha elmegy mert, szégyenlős vagyok"
18F 19L
Az a gond hogy nekem is ez jutott eszembe.
De attól köszi a gyors választ.
Hát igen
De szerinted kérdezek rá óvatosan vagy hadjam a kérdést?
Ha zavar, kérdezz rá!
Ha lényegtelennek ítéled meg, inkább engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!