Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom miért nem ír vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Kedden egész jól elbeszélgettünk meg minden. Más nap írtam neki hogy : Szia hogy vagy?

Azóta többször fent volt és nem is válaszolt ,meg sem nézte.

Mit kéne rá reagáljak?

Mert amikor írom neki hogy tök kevesett beszélgetünk meg minden akkor pár napig tart ez az egész "oda figyelés" aztán meg megint marad a pár perces beszélgetés vagy ugyan ez csak minden más nap. Meg amikor kérdem hogy nem e akar hívásozni akkor ezeket a válaszokat kapom : nem tudom, később (de akkor nem lesz belőle semmi)

(amikor beszélgetünk mindig írja hogy hiányzok neki és hogy szeret és hogy nem akar elhanyagolni [de sikerül neki elhanyagolni])

(Amikor még nem volt ez a karantén egész nap tudtunk beszélgetni.)

Lehet kezdi meg unni a kapcsolatunkat?

Esetleg milyen témáról tudnék vele beszélgetni vagy fel kelteni a figyelmét?

18L

2020. jún. 4. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
megmondom en a frankot. egy fiú nem szeret chatelni a barátnőjével sokat. kell nekünk az elet. en sem chatelek 24/7 a barátnőmmel van h egy nap nem írunk egymasnak meg sincs semmi mert találkozunk. csak ne menj az agyara h folyton dumálni akarsz. dumaltok ha találkoztok ugyis.
2020. jún. 4. 20:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy az 1es válaszban van az igazság de nálam ezzel ki tudnák húzni a gyufát. Mi sem chatelünk napi 12 órát de naponta legalább reggel egy jó reggeltet írunk meg este megkérdezzünk hogy hogy van a másik, meg mi volt aznap. Ha csak 4 mondatot de beszélünk. Igaz hogy nem kell egymáson függeni egész nap de pár szót kell váltani. Én ezt biztos hogy megbeszélném vele szemtől szembe. Megkérdezném hogy mi a baj? Miért csinálja ezt?
2020. jún. 4. 20:23
 3/12 A kérdező kommentje:

2 válaszoló

Annyival én is meg elégetnék

Igaz nem kell egymás nyakán lógni 24 órán át de néha olyan mintha nem is lenne senkim.

De nem zavar annyira ha nem beszélgetünk 24 órán át csak ne 48 órán át tartana.

2020. jún. 4. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
kerdezd meg miert nem ir vissza, hatha valaszol :)
2020. jún. 4. 21:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
durva a helyzet mint látom jobban szemugyre kene venni. nem beszélt arrol soha h miket csinál napkozben valami elkepzeles h miért nem ir? ha tudod h semmit nem csinál akk sztem hivd fel h akk mondja el mi van mert teged ez szomorúvá tesz vagy stresszesse vagy bármi amit érzel
2020. jún. 4. 23:16
 6/12 A kérdező kommentje:

Amikor bármit kérdek pl:hogy telt a napod? Mizu? Hogy vagy?

Általában annyi a válasza hogy jól vagyok, jó telt, unalmas.

Régebben amikor kérdeztem hogy miért nem ír akkor őszintén meg írta hogy pl: a barátaimmal voltam, segítettem.

Amikor meg jó pár napja kérdeztem akkor meg azzal jött hogy bocsi édesem bealudtam,

(Igen elő fordul az embernél h bealszik de amikor már minden beszélgetésnél van valami ilyesmi az eléggé le hangoló tud lenni)

2020. jún. 5. 07:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet h valami csiki csuki van itt valami masik lannyal? ha találkoztok nem tavolsagtarto vagy nem fura? találkoztok egyáltalán?
2020. jún. 5. 08:49
 8/12 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy nem tudunk találkozni. Igaz nincs olyan messze de akarnék vele találkozni csak ezen a héten nem lenne valami szerencsés mert van egy pár dolgom ami mindig rosszabb idő pontban van.

De én is gondoltam hogy lehet nem csak én vagyok egyedül.

2020. jún. 5. 09:31
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez így nem okés. Olyan mintha nem érdekelnéd a barátodat. Nálunk most karantén alatt az van higy egyáltalán nem chatelünk de minden este hívásozunk. És így mindenkinek van magánékete, nem vagyunk egymásra mászva, mégus tudunk beszélni rendesen. Mi lenne ha nem negkérdeznéd hogy akar-e telefonálni, hanem simán csak felhívnád?

Amúgy én nagyon ragaszkodó vagyok és nagy a kommunikáció igényem (szerencsére a barátomnak is), úgyhogy én a helyedben már szakítottam volna .

2020. jún. 5. 14:30
 10/12 anonim válasza:
18%
Nem kell állandóan pofázni.
2020. jún. 6. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!