Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kaphatom vissza a volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatom vissza a volt barátom? Van még esély rá?

Figyelt kérdés

3 hónap után ma szakított velem a baràtom, eddig volt egy alkalom amikor arra került a sor hogy el fog hagyni, (az az ő hibája volt ha úgy vesszük,van egy hiányossága és ezért nem akart nekem rossz jövőt). de másnapra ki is békültünk.

A mai ezúttal sokkal komolyabb. Péntek óta van benne ez a gondolat, és ma otthagyott.:( Azt mondta szeret engem, szeretni is fog de túl sok volt a vita (nehéz természetű vagyok) és valamit nem tettem meg amiről nem tudtam hogy neki bántó lesz ha nem teszem meg, és nagyon zavarta,ebbe nem mennék bele. Láttok még esélyt vele? Hogyan hódítsam vissza?

2019. máj. 19. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Várj pár napot, mondd meg, hogy meg fogsz változni érte és adjon még egy esélyt
2019. máj. 19. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Gondolom azért nem tetted meg, mert akkor neked lett volna bántó.

Neked akart a jövödre nézve jót.

Most meg azért szakit meg nehéz a természeted.

Hogy nem tudjuk miről van szó nehéz. Igy csak a a kommunikációt és kompromisszumot tudom hiányolni.

Amúgy erős a gyanum, hogy játszmazik erősen a srác és nem a "nehéz természeted" a legnagyobb gond.

2019. máj. 19. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:

"valamit nem tettem meg amiről nem tudtam hogy neki bántó lesz ha nem teszem meg, és nagyon zavarta"

Ettől is függhet a helyes válasz a kérdésedre. Nade, ha a természeteddel volt gondja, akkor kicsit gondold át a dolgot te is, mert fejlődnöd, változnod kéne. A túl sok vita önmagában kinyírja a kapcsolatot. Nem azt mondom, hogy x idő után ne próbáljátok megbeszélni, de okkal lett vége, amit kérdés, hogy meg tudnátok-e oldani. Annak nincs értelme, hogy a történelem ismételje önmagát.

2019. máj. 19. 21:37
 4/8 anonim válasza:
Volt barátommal mi is rengeteget vitaztunk. Nagyon szerettük egymást. De nem tudott változni egyikünk se. Ezek mellett pedig ott az esélye annak is hogy lehet hogy tényleg jatszmazik. Ne rohanj utána ha menni akar, sokkal többet érsz el vele egy ilyen helyzetben ha esetleg nem is keresed mert csak eroltetned. hanem megvarod mit lép, lehet hiányolni fog.
2019. máj. 21. 18:20
 5/8 anonim válasza:
Majd meséld mi a szitu
2019. máj. 21. 18:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Kerestem párszor de folyton flegma volt, azt mondta ne írjak neki. Feladom :/
2019. jún. 2. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha most még rossz is, hidd el jobban jártál!
2019. jún. 3. 06:52
 8/8 anonim válasza:
hát ha így reagál hidd el jobb lesz neked nélküle:) lesz egy srác aki nem okoz ennyi szív fájdalmat, nem veszekedtek majd ennyit és sokkal egészségesebb lesz ez neked is.
2019. jún. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!