Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsájtani egy megcsalást?
Az a fél, aki megcsallt, zokogva kért bocsánatot. Úgy reszketett elöttem magzat pózban az ágyban, hogy taknya,könnye egybefolyt,de nem zavart engem, pedig ő a férfi.
A mostani időszakban, az egyetem kezdete elött, barátságot engedtem meg neki maximumként.
Mégis érdekel, hogy a jövőben, évek elteltével lehet bármi is egy ilyen szakítási forma után?
Vannak, akik tényleg megbánják a félrelépést? Akik örökre megtanulják a leckét?
Vagy aki egyszer félrelépett, az mindig félre fog?
20/L
Házasságban, ahol van tétje a dolognak, ott meg KELL!
De 20 évesen NEM!
És nem is várhatod el egy fiatal sráctól, hogy nem fog félrelépni!
Soha
Egyszer engedsz akkor máskor is megteszi azzal mert 1x sikerült megsajnalnod
Nem megbocsájtható, semmiképpen sem. De ha házasságban vagy tartós kapcsolatban esik meg, egyszeri félrelépésként nem pedig afférként, talán túl lehet rajta lépni (számomra nem, de nem is voltam ilyen helyzetben). Csak ne hidd azt, hogy aki egyszer megcsalt, az megtanulja a leckét és többször nem fog.
Ja, és az exedet aki megcsalt, majd magzatpózban zokogva könyörgött a bocsánatodért, ne nevezd férfinak, attól baromi távol áll.
Ha csak téged szeret akkor talán, ha bevallotta.
Amúgy ezt neked kell tudnod.
Jogos minden, amit írtatok..
Nem aláztam meg, nem is röhögtem ki, nem igazán volt erőm ilyesmire, így csak szimplán ott hagytam.
Én sem dudtam megbocsajtani meki , de csak anyit mondot hogy “minden ugyanolyan lesz csak egy szavadba kerül. “
Nem sírt és nem is bánta meg, ezután csak barátságot akart de én meg azt sem.
Szerintem van olyan ki ezt megbánja, de mi lett volna ha el sem mondjak neked, mai napig titok marad?
Vagy aki egyszer félrelépett, az mindig félre fog? Valaki ilyen ..v ki olyan :( embere válogatja, a szív nem felejt a fajdalom enyhülni fog ennyi.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!