Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha össze jöttem a Legjobb barátom exével pár napra szakítás után? És ő még mindig szeremles belé és vissza akarja/ta szerezni. De többi lent
Figyelt kérdés
Már szakítás előtt is beszélgettem vele. ő El mesélte mi történt köztük és hogy nem tetszett neki ezért szakítottak. De én nemrég csókolóztam vele neki ez a fülébe jutott és azt mondta neki hogy egy életre el felejthetem a barátságunkat vele. De ilyen helyzetben mit kellene tenni? hogy Ne haragdujon??2018. szept. 20. 22:12
1/7 A kérdező kommentje:
És még szerette az exét és mondott olyanokat neki hogy harcolna érte
2018. szept. 20. 22:14
2/7 anonim válasza:
Hat azért varhattal volna már nem azért.
Főleg ha tudtad hogy még szereti. Lehetett volna benned ennyi kis tartás.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom de ezzel már csak rontottam a helyzeten és vajon meg tud még bocsájtani?
2018. szept. 20. 22:19
4/7 anonim válasza:
Nem biztos, de majd ő ezt eldönti, szerintem egy nő nem ér meg annyit, hogy a barátság rá menjen
5/7 anonim válasza:
Mindenkepp szólni kellett volna előre a baratodnak, hogy neked is bejon az exe, mielőtt bármi történik. Masreszt várhattál volna valamennyit. Meg hat igy az se biztos, hogy a csaj érzései igaziak irántad, mert a szakitas miatt lehet, hogy csak ugy erzi, kene neki valaki, de közben nem, vagy csak veled vigasztalodik, es ennyi. Bár a csaj sem túl szimpatikus igy ez alapjan, mivel szerintem egy tisztességes lany nem lenne képes par napra szakitas után összejönni mással (es most az lényegtelen, hogy emellé a volt barátja legjobb haverjaval). Szerintem egy ilyen csaj miatt nem érdemes elrontani örökre egy barátságot. De nem tudom, hogy megbocsát-e meg a barátod.
6/7 A kérdező kommentje:
A baj az hogy a lány nem igazán szertte már őt és el mondta hogy miket csináltak és ez nem tetszett neki. Ez miatt mentek szét. És lehet várni kellett volna pár hetet ezzel
2018. szept. 21. 09:55
7/7 anonim válasza:
egy retek vagy. ne a farkad vezessen te szenny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!