Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítottatok már valakivel?
És ha igen, hogy?
Mit mondtatok neki?
Sablon szöveget (nem benned van a hiba, hanem bennem, túl sok vagy nekem mégis kevés) vagy személyes sérelmekkel magyaráztátok (már ha...)
Huhh én két fiúval is szakítottam.
Az első fiúval írásban szakítottam, mert vidéken lakott és az oka az az volt, hogy más tetszett meg nekem.
A második fiúnál is írasban szakítottam, mert az utolsó találkozónál azt hittem hogy megver... Aztán összevesztünk és pár nap után azt éreztem, hogy már nem szeretem így megmondtam neki hogy már nem szeretem, csak fellángolás volt.
Mert én is ezt tervezem, de nem tudom.
Élőben szeretném, de félek hogy utánam jön vagy mint írták előttem, hogy kezet emelne rám.
Gondoltam, hogy hívom magammal egy haveromat hogy távolból figyeljen, de valahogy nem tudok úgy fájdalmat okozni a srácnak, hogy a szemébe nézek közbe. Annak ellenére se, hogy nekem legalább annyi szenvedést okozott...
Valami tanács?
Megtiszteltem annyival, hogy ele alltam es a szemebe mondtam, hogy mar nem szeretem.
Aztan megoleltuk egymast es bekeben elvaltunk:)
Azota is joba vagyunk mint baratok:)
Hat azért csak nem verne még, bár te ismered hogy milyen erőszakos.
Egyébként nem lehet megjavitani a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!