Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet “megérezni” azt, ha valakivel örökre együtt leszel?
Lehet, hogy emiatt jópáran hulyenek fogtok nezni, de en igazság szerint mar azt is megereztem, hogy a baratommal össze fogunk jönni. Mar akkor, mikor először megláttam, valamilyen megfoghatatlan dolog azt súgta, hogy egyszer összejövünk. Pedig akkor egy masik fiúba voltam szerelmes. Kb fel evvel a “megérzésem” után, osszejottunk a baratommal. Most meg egy újabb ilyen “megérzésem” jött, miszerint egész életünkben egy par leszünk. Gondolom az egy teljesen általános dolog a tiniszerelmeknel, hogy a felek azt hiszik, hogy örökre együtt lesznek, de ez valahogy más. A mostani barátom elott is volt kapcsolatom, ott egyáltalán nem éreztem azt, hogy örökké fog tartani. Ne ertsetek félre, nem arról volt szó, hogy az elso perctől kezdve “futókalandnak” tekintettem, de ugy gondoltam, hogy majd ugy alakul, ahogy az élet hozza, nem biztos egyik opció sem. Most viszont valami azt súgja, hogy ez örökké tart.
Nagyon idiótaság, hogy ebben en képes vagyok hinni? :D Nézzetek nyugodtan bolondnak, de ez a helyzet. Szerintetek lehetséges “megérezni” azt, ha valakivel egy életen át együtt leszel?
Köszi, hogy elolvastad, es koszi előre is a válaszokat
#3 az elozo kapcsolatom is rozsaszin kodos volt, es komoly is, de nem ereztem azt, hogy ő lenne eletem szerelme
(Nem kotozkodni akarok, csak mondom)
Koszi mindenkinek a valaszokat
Nem idiótaság, hogy hiszel benne. Abban nem vagyok biztos, hogy léteznek ilyen "jós" képességek, de ettől még lehet, hogy örökre együtt lesztek. Én is hiszek abban, hogy a barátommal egymásnak lettünk teremtve :)
Szurkolok nektek! :)
Sokaknak bejönnek a megérzései.
Remélem boldog leszel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!