Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak ha leszar a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha leszar a barátom?

Figyelt kérdés

Mostanában elhanyagol a barátom. Nem válaszol soha egyből pedig látja hogy írok neki..a kapcsolat elején folyton tepert értem,törődött velem,keresett de most..2 napja lázas vagyok és annyit nem kérdezett meg,hogy hogy vagyok..csak azután miután már mérges lettem, hogy miért nem érdeklődik. Nem várom el, hogy most beteg vagyok és lepjen meg meg vegyen ezt azt,(persze jól esne,de nekem annyi is elég lenne ha törődne velem). Ha elakarom mondani neki hogy mi bánt egyből megsértődik és támadásnak veszi. Mit tegyek? Valami tanács esetleg? Lassan másfél éve leszünk együtt..17L

Kérlek ne oktassatok ki!

2020. márc. 14. 15:15
 1/5 Lazy Lover ***** válasza:
79%
Szerintem ennek a kapcsolatnak annyi
2020. márc. 14. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Eleinte a szex miatt tepert érted, aztán megúnt, rájött, hogy tucatlány vagy
2020. márc. 14. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Megunt, ez akkor szokott előfordulni miután a lány 'megvolt'
2020. márc. 14. 16:14
 4/5 anonim válasza:
100%

Ne magad okold, ez a viselkedés őt minősíti. Amikor 17 voltam a barátom ugyanígy viselkedett én meg marcangoltam magam és nagy önsajnálatban még 10 kilót is felszedtem.

Aztán eltelt pár év, elkezdtem tisztelni magam és most egy jó párkapcsolatom van lassan másfél éve. Hidd el menni fog neked is. Nem kell teperned senki figyelméért. Ne helyezd magad pitiző kutya szerepbe semmiképpen.

21L

2020. márc. 14. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy figyeljen rád oda jobban, és hangsúlyozd ki, hogy zavar, hogy természetesnek veszi, hogy vagy neki, azonban ha semmilyen módon nem tudod megbeszélni vele, lehet, hogy tényleg vége ennek a kapcsolatnak.
2020. márc. 14. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!