Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha azt érzem nem harcolna értem a barátom mégis mit tehetek én?
Ha jól megvagytok miértrzed úgy?
Nem csak neked van önbizalom hiányod, amit rá vetítesz ki?
Az önbizalom hiány ezt éreztetheti veled.
Amíg nincs valós okod félni, addig bízz benne.
Az önbizalom hiányra sajnos nem tudok teljesértékű tanácsot adni, ahoz én kevés vagyok, csak azt hogy húzd ki magad, állat fel, a testartás többet segít mint amit az ember gondolná.
Kívánom a legjobbakat.
Fuh így én is éreztem egy időben. De mások vagyunk, van aki ilyen beletörődős típus, én mondjuk lehet küzdenék mert azért nehezen fogadnám el ha a szerelmem elmenne. De csak úgy küzdenék, hogyha azért látom hogy szerelmes is és szeret is, ha nem akkor nem, akkor hagyni kell menni. Egyébként a régi fejemmel máshogy lenne, de az ember érik azért az idő elteltével.
Veled van, ha látod rajta, hogy szeret és jó vele lenni, akkor ne gondolj rosszakra. Amikor rosszra gondolnál kezdj el arra gondolni hogy milyen jó vele együtt lenni, vagy valami ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!