Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ha azt érzem nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha azt érzem nem harcolna értem a barátom mégis mit tehetek én?

Figyelt kérdés
2020. márc. 12. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem harcolni kell, hanem szeretni.
2020. márc. 12. 20:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Szeretni szeret de azt érzem ha el mennék ő hagyná hogy ki sétáljak az életéből. Nem küzdene azért hogy együtt maradjunk.
2020. márc. 12. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha jól megvagytok miértrzed úgy?

Nem csak neked van önbizalom hiányod, amit rá vetítesz ki?

2020. márc. 12. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért kellene küzdeni? Ez nettó hülyeség. A szerelmet nem lehet kikényszeríteni, az vagy van, vagy nincs. Ha nincs, akkor az egyetlen értelmes tevékenység a továbblépés.
2020. márc. 12. 20:39
 5/7 A kérdező kommentje:
De lehet , önbizalmam igen kevéske . Meg az is rá tesz hogy rajta kívül nincs másom csak a családom.
2020. márc. 12. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Az önbizalom hiány ezt éreztetheti veled.

Amíg nincs valós okod félni, addig bízz benne.

Az önbizalom hiányra sajnos nem tudok teljesértékű tanácsot adni, ahoz én kevés vagyok, csak azt hogy húzd ki magad, állat fel, a testartás többet segít mint amit az ember gondolná.

Kívánom a legjobbakat.

2020. márc. 12. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Fuh így én is éreztem egy időben. De mások vagyunk, van aki ilyen beletörődős típus, én mondjuk lehet küzdenék mert azért nehezen fogadnám el ha a szerelmem elmenne. De csak úgy küzdenék, hogyha azért látom hogy szerelmes is és szeret is, ha nem akkor nem, akkor hagyni kell menni. Egyébként a régi fejemmel máshogy lenne, de az ember érik azért az idő elteltével.

Veled van, ha látod rajta, hogy szeret és jó vele lenni, akkor ne gondolj rosszakra. Amikor rosszra gondolnál kezdj el arra gondolni hogy milyen jó vele együtt lenni, vagy valami ilyesmire.

2020. márc. 12. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!