Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodok hozzá mégis, illetve miért sajnálom?
A barátnőmmel másfél év után szakítottunk, mert már nem bírtam tovább a féltékenykedéseit, és már kiölte belőlem a szeretetet.
Már régóta érett ez a szakítás, de csak most jutottam el oda hogy kimerjem mondani, és hatalmas nagy megkönnyebülés.
Mégis azonban majdnem elkövettem újra azt a hibát hogy visszaengedem, és kezdődhetett volna ugyanúgy a csalódásokkal teli párkapcsolat szerűség, amit már nem akartam.
A szakításunk után szinte következő nap már másokkal kavart, és még igy is tudom sajnáni, meg egyik pillanatba örülök hogy vége, meg vissza is kívánnám hogy újra legyen..
Egyébként betegesen féltékeny volt és már nem bírtam tovább..
Próbálom..
Csak első kapcsolatunk volt mindkettőnknek és annyi emlék köt hozzá..
De talá sikerül végleg elfelejteni
Szerintem mar a lany megbanta,hogy ugy viselkedett.
Gondolj bele neki is milyen rossz lehet.
Gondolom volt oka feltekenynek lenni,csak tultolta
Mindenaron magakart maganak tartani
Neki sem lehet egyszeru,foleg hogy az elso volt
Minden dolgot egymassal eltetek meg eloszor
Valoszinuleg azert kavart masokkal mert azt gondolta igy tudja enyhiteni a fajdalmat es azt a hatalamas urt ami maradt utanad
De lehet hogy nagyon rosszul erezte magat masnap mikozben bulizott es csak tettette hogy jol erezte magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!