Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagol a barátom. Mit tegyek?
Sziasztok!
15 éves vagyok, a barátom 16.
3 hónapja vagyunk együtt...
Az első két(és fél)hónapban minden rendben ment, nagyon jól megvoltunk, sokat beszéltünk...
Hét elejétől kezdve nem beszélünk, egymáshoz sem szólunk...nagyon tanácstalan vagyok.
Néhány barátomnak szóltam a dologról, de egyébként szinte mindenkinek feltűnt, hogy olyan, mintha együtt sem lennénk...
Van, aki szerint más lány van a dologban, van, aki szerint adjak egy kis időt, hátha rájön/észreveszi magát, hogy lépnie kéne, van, aki szerint dobjam ki.
De az utóbbit nagyon nem szeretném..., ugyanis eszméletlen mennyire közel került hozzám ez a három hónap alatt.(lelkileg)
Nagyon szeretem, hihetetlen fontos nekem.
Egyszerűen tanácstalan vagyok!
Szerintetek mi tévő legyek?!
nem él(t)ünk nemi életet.:)
(értsd:nem baszatom magam mással, mert nem akarom)
De személyesen?
Hogyan?
Oda se jön hozzám, úgy elmegy mellettem, hogy Rám se néz.
Az ilyen srácokat annyira nem bírom.
Szerintem az van a pakliban, hogy rájött az a stílus, hogy leszar Téged (ne haragudj meg kérlek ezért a durva kifejezésért), mert azt hiszi, hogy ettől ő majd még jobban fog kelleni Neked, Te pedig mindent megteszel majd azért, hogy ne szakítsatok... talán még a derekad is képes volnál bedobni. Sajnos nem egy ilyen esetnek voltam a szemtanúja, és szinte 1 az 1-ben ugyanez volt az elősztori. Az egyik osztálytársam is pont azért baszogat, hogy mit foglalkozok annyit a barátnőmmel... Szarjam le stb. de én nem ilyen vagyok.
Szóval... én ezt a megoldást javaslom Neked:
Próbálj meg vele személyesen, 4 szemközt beszélni és ne hagyd, hogy ő irányítson vagy manipuláljon. Próbálj meg végig a szemébe nézni még akkor is, ha ez kellemetlen. Így ha eléggé ismered (márpedig ezt állítottad) úgy is kifog derülni, hogy mikor hazudik, vagy mikor mondd igazat. Ha sikerült megbeszélnetek a dolgot és ezen változtat és megbánja vagy legalább elnézésed kéri azért, hogy letojt Téged, akkor természetesen szerintem semmi akadálya, hogy folytassátok a kapcsolatot. Viszont ha elkezd követelőzni, vagy feldobja azt, hogy ő többet akar, akkor semmiféleképp ne engedj. Lemerném fogadni, ha erre kerülne sor, akkor tuti az lenne, hogy megdugna, utána pedig megkeseríti a tinédzserkorod.
Nagyon remélem, hogy sikerül dűlőre jutnotok és minden jóra fordul majd. Sok sikert! Szorítok. :)
Természetesen ha bármi tanács, szóbeli segítség kell, nyugodtan írj privátban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!