Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elhanyagol. KÉREM, valaki segítsen! Mi tévő legyek?
Öt napja nem írt. Még soha nem fordult ilyen elő a kapcsolatomban.Maximum 3nap volt a legtöbb,amikor szüneteltünk ,hiszen mindig szükség van egy kis gondolkodàsra.
Tàvkapcsolatban élünk,nem hinném ,hogy unalmas vagyok neki és azért nem ír,hisz nem tudna megunni ekkora tàv miatt.
Nem vesztünk össze,csak észrevettem, hogy monoton a hozzàm való kifejezésmódja. Megkérdeztem miújsàg vele,a vàlasz a "semmi" volt.Szóvà tettem,hogy adok egy kis időt,szedje össze magàt,azt felelte "jó ötlet".Ötödik napja ,hogy nem beszélünk. Harmadik napon írtam neki hogy "Boldog egy év-nyolc hónapot.Szeretlek!" ,a vàlasza az volt ; "viszont".Megkérdeztem aznap,hogy mi nyomasztja és nem vàlaszolt.Nem értem ezt az egészet. Meg sem kérdezte hogy vagyok...
MIT TEGYEK?Irjak rà,kérdezzem meg mi baja és vàlaljam ismét a kockàzatot,hogy ír-e,majd érezzem rosszul magam,ha nem vàlaszol vagy hagyjam és majd keres ő és mindent el fog mondani?!Nagyon sokat sjelent nekem a kapcsolatunk. Nem szeretném ,hogy azt érezze nem akarom folytatni.
18/L
És addig ne írjak neki?
Februàr 6-àn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!