Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 15 éves vagyok a barátom 17. már több mint egy fél éve egyutt vagyunk de ugy erzem elhanyagol nagyon. De közben azt mondja nagyon imád ehez képest néhea alig ir nem valaszol inkabb jatszik. és persze minden az én hibaám. Miért csinaálja ezt?
Kedves kérdező!
Igyekszem tömören leírni az én meglátásomat.
Először is, az első kérdésem: MIÉRT?? Miért is ragaszkodsz hozzá ennyire! Tudom, biztosan utálod, ha valaki a koroddal jön, mert én is voltam ennyi idős mint te, de még csak 15 éves vagy!!! A nagy szerelem nem hiszem, h ez! Ez csak most gondolod így! Annyi más pasi van még a világon, akik nem h helyes, még normálisak is. A pasid szellemileg vissza van maradva. Hihetetlenül csúnyán kihasználja azt, h te füleg szerelmes vagy belé és tényleg lábtörlőként kezel a leírtak alapján, sőt.. még a lábtörlővel is jobban bánnak ,mint veled, mert azt tényleg arra hazsnálják amire kell, de veled nem úgy bánik ahogy az illik.
Amíg nem tanulod meg a női büszkeség fortélyát, addig ezt fogja veled játszani és amíg nem tanulod meg kimondani, h NEM, addig kihasznál majd. SZAKÍTS! Amíg nem vesztegettél el vele még több időt! Tudom nehéz, és egy idegen tanácsát miért is fogadnád meg, de te is látod, h ez így nem normális és nem hiszem, h 15 évesen kellene megtapasztalnod ilyen kapcsolati katasztrófákat.
Tudom, hogy most azt gondolod, h ő a Nagy Ő, de hidd el, h nem! 15 évesen nekem is volt fiú, akire azt mondtam, h ő az igazi, de tudod mikor találkoztam az IGAZIVAL? 20 évesen. 5 év múlva. Pedig én se voltam egy szentes, 16 éves koromtól 18-ig volt egy kapcsolatom, majd utána egy 1,5 éves... És az éves kapcsolatok után találkoztam azzal aki után elgondolkodtam, h h lehettem az előzőekkel olyan sokáig, holott ez érzelmem meg sem közelítette azt amit azért a pasiért éreztem!
Szóval: Bízz magadban és abban , h minden oké lesz és hagyd el a srácot! Ne vezessenek meg a szavai, mert látod: mondja, h szeret, de ezek csak a szavak! Tettekben meg szinte beléd rúg. És mint tudjuk egy kapcsolatban a tettek bizonyítanak, nem az, h 1 nap hányzsor mondja ki, h szeretlek!
Bocsi, h hosszú volt a válaszom, de remélem tanulsz belőle! A pasinak meg még ma add ki az útját! Nyomkodja a szamítógépet továbbra is, de még ő sincs készen egy komoly kapcsolatra! Nem véletlenül van begubózva a gép elé, mert egy komoly gondolkodású ember tud értékrendet állítani, h most ki/mi a fontosabb számára. A barátod még nem érte el ezt a szintet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!