Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek azzal, hogy ha nem szeretem a szerelmem?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Volt egy fiú osztálytársam, aki nagyon aranyos meg jó fej volt velem és nagyon szomorú volt, hogy nincs barátnője és én is ebben az érzésben voltam ezért összejöttünk májusban. Előtte már múlt év eleje óta barátok voltunk. De hogy is mondjam később kiderült számomra, hogy nem úgy szeretem őt mint szerelmem hanem inkább csak barátként. Eljött a szünet és összevesztem a szüleimmel és közben elköltöztünk ezért egész nyáron nem tudtam vele találkozni. Minden nap írt, de nem válaszoltam neki, mert nem tudtam mit írjak neki. Érzem, hogy ő komolyan szeret de én nem szeretem úgy őt. A szüleim bizonyos okok miatt nem szeretik őt ezért az egyik közös barátunknak azt írta, hogy szerinte a szüleim nem engedik, hogy válaszoljak neki. Aztán így ment el a nyár egyszer írtam neki vissza amikor még régebben ajánlottam neki egy animét és azt befejezte és arról beszélgettünk. Nem úgy mint két szerelmes hanem mint két barát. Utána megint nem írtam. A napokban a közös barátunk azt írta nekem, hogy felhívta azt a vonalat, ahol az öngyilkos gondolatokkal rendelkezőket segítik és elvileg 6 órás telefonbeszélgetés volt és nekem azt írta messengeren,a barátom hogy az apukájával sokáig bográcsoztak. Aztán kiderült, hogy már elvileg drogozik (de ezt csak sejtjük mert akar valamit nagyon venni ami "elfelejti a fájdalmát igaz, hogy 6 millióba kerül és csak 10 percig tart de megéri"). Mindjárt iskola és legszívesebben szakítanák vele mert ennek így nincs értelme, de nem tudom mit mondjak neki. Nem akarom megbántani az lenne a legjobb hogy ha barátok maradnánk ez után, de a közös barátunknak azt írta, hogy ha esetleg szakítok vele akkor azt megbánom. Mit tegyek? Tudtok adni valamilyen tanácsot? Mit mondjak neki amikor találkozunk? Hogyan szakítsak vele, hogy a legkevesebb fájdalmat okozzak neki? Előre is köszönöm a válaszokat.2022. aug. 19. 15:28
1/6 anonim válasza:
kamu a 6 órás beszélgetés! egyetlen krízisben lévővel sem tudnak 6 órán át beszélgetni a segítő foglalkozásúak, mert terheltek a vonalak! max. néhány perc jut mindenkire.
ez érzelmi zsarolás, tehát nem kell vele maradnod.
amit megtehetsz, h. megkeresed a srác szüleit, és elmondod, leírod nekik, h. tudomásod szerint mire készül.
a nagy tanulság rád nézve az, h. ne gyere össze senkivel,amíg nem vagy biztos az érzéseidben, mert láthatod, h. a másik fél hova juthat, ha ő meg komolyan veszi a kapcsolatot.
az sem volt jó ötlet, h. kerested, tök mindegy, milyen ürügyből. anime...
ezzel csak még mélyebbre lököd őt.
a szülőkkel beszélj, ezt a közös barátot is hanyagold, valszeg leadja a drótot a csávódnak, és dramatizálva jut el minden hozzád.
2/6 anonim válasza:
Mindenesetre mindenképp szakíts, semmiképp ne maradj vele sajnálatból. Röviden, tömören, ne haragudj, de én nem vagyok beléd szerelmes, ezért nem akarok veled járni. És otthagyod, nem lelkizel vele, van barátja erre a célra. Kényelmesebb lenne ezt írásban, akkor megkíméled magad a szemébe nézéstől, és még tanévkezdés előtt, akkor lesz ideje regenerálódni, mielőtt találkozik veled. Nem lesz öngyilkos, de ha az lenne, azt se a te dolgod megakadályozni. Mindenképpen fájdalmat okozol vele, a reménytelen szerelem ilyen, majd túlteszi magát rajta. Ilyen labilis, beteg ember csak tönkretesz téged. Az iskolában kerüld a közelségét.
3/6 anonim válasza:
Mi az a szám? De ha,oyan jo vele mint egy bartoddal minek szakitani? Az tobboldalu kapcsolat nem?:D
4/6 anonim válasza:
3-as, hol olvastál olyat, hogy jó vele? Mert én kifejezetten azt olvastam, hogy a kérdezőnek kifejezetten terhes ez a lehúzó kapcsolat.
5/6 A kérdező kommentje:
3-as kérdező ez a probléma, hogy már úgymond inkább úgy gondolok a rá szánt időre, hogy már "időpazarlás". Ezért is nem írok neki vissza. Egyáltalán nem élvezem úgymond a kapcsolatot ahogyan 4-es írta lehúzónak érzem.
2022. aug. 20. 20:04
6/6 A kérdező kommentje:
* 3-as válaszoló
2022. aug. 20. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!