Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok, de elszúrtam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, de elszúrtam. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok (de úgy igazából!) egy fiúba. Ő is (szeretett¿) engem. Nem vagyok biztos benne. Tudom hogy nagyon felénk volt és nem merte elmondani. Én sem mertem elmondani neki. Aztán azt hitte hogy én csak barátként szeretem és talált egy másik lányt aki szereti őt. Viszont én még mindig nagyon szeretem és nagyon el vagyok keseredve. Elmondtam neki, de túl késő volt. És nem tudom hogy most haragszik rám vagy sem, merthogy azután mondtam el hogy barátnője van. Ti mit szóltok? Hülye vagyok vagy hülye vagyok?

2022. márc. 31. 00:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát hogyha a fiú is viszont szereti a lányt, akkor egyelőre bukta a történet. Haragudni biztos nem haragszik, emiatt nem kell aggódnod. Igaz későn, de legalább elmondtad neki mit érzel iránta, emiatt ne érezd magad hülyének. Ha veled akar lenni, akkor veled lesz, ha pedig azzal a lánnyal akar lenni, akkor legyen azzal, nem?
2022. márc. 31. 00:40
 2/4 anonim ***** válasza:
9%

Ki kell várnod...

29/F

2022. márc. 31. 01:23
 3/4 franciasrac ***** válasza:

Pont erről a dalról emlékeztetett - https://www.youtube.com/watch?v=8AF-Sm8d8yk

Arról szól hogy egy fiú szerelmes volt egy lányba, ő is cserébe, de egyik sem mérte a másnak elmondani, és aztán többé nem látják egymást...

Szerintem el foglak szomorítani de szerintem most túl késő van, megtalálta amit keresett, és neked csak tovább kéne lépned :/

2022. márc. 31. 01:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, előbb kellett volna.

Sajnos igy jártál.

Ezt ugy mondom, hogy ezt 1x ateltem mar tinikoromban.

Lepj tovabb, van meg rajta kivul még jó pasi

2022. márc. 31. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!