Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltatok már hasonlót? 17 vagyok és halálosan szerelmes a magántanáromba, aki csak 10 évvel idősebb nálam.
Figyelt kérdés
Aki volt már ilyen helyzetben, írjon privit.2022. márc. 21. 23:53
1/7 anonim válasza:
Én még nem tapasztaltam hasonlót.:/
2/7 anonim válasza:
Ideálkép és hormonrobbanás.
Diák a tanárba.
Beteg az orvosba.
Lány vagy?
3/7 anonim válasza:
Belém is szeretett 10-20-30 évvel fiatalabb lány ;)
4/7 anonim válasza:
Fogadjunk ,hogy lány vagy . Csak ti nagyon èrettek nem fogjátok fel ,hogy mekkora különbség van köztetek és az isteni idős pasik köztd meg,hogy mennyire nem működne egy ilyen kapcsolat. Talán egy napon tényleg èrett leszel és ràjössz,hogy egy ilyen korú férfinek max szexre kellesz.
6/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, és a fiatal nő tetszik. :)
2022. márc. 22. 15:01
7/7 anonim válasza:
Hát bocsi, de egy 10 évvel idősebb nő biztos nem akar tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!