Tapasztaltabbak, a tünetek alapján szerelmes vagyok? L20
Két hete ismertem meg az egyetemen egy srácot.Én eleve nagyon nehezen ismerkedek,és még ssoem voltam szerelmes.
Ő már első pillantásra tetszett,azután kiderült,hogy van közös óránk.együtt jöttünk haza,még vagy félórát beszélgettünk este 9kor egy padon,és meg is csókolt.
Nem tudom mit gondoljak,lehet hogy ez gyorshajtás és nem kellene ennek örülnöm,de nem tudok nem örülni:S
ráadásul aznap amikor tudom hogy találkozunk,tiszta ideg vagyok,alig tudom kiválasztani mit vegyek fel.előfordul gyomorgörcs is.de ugyan akkor úgy érzem belepusztulok ha nem jön el.de ha meg meglátom messziről,gyomorgörcsöt kapok:S azután amikor vele vagyok,egyszerűen mintha nem lennék ura önmagamnak és azt se tudtam meg mondani milyen órára megyek:O néha úgy viselkedek mint egy idióta:S
és ráadásul nem tusom leszűrni,hogy neki tetszem vagy sem.
beteges vagyok,vagy ez normális,szerelmes vagyok?
"ráadásul nem tudom leszűrni,hogy neki tetszem vagy sem"
Ha megcsókolt, csak tetszel neki...
Én ugyan ilyen voltam 18-20 évesen. Ezt az első randik izgalma teszi, hogy nagyon vonzódol hozzá. Fellángolás a neve, ebből lesz később szerelem. Tuti tetszel neki, ha megcsókolt! Élvezd ki ezt az állapotot. Mert idővel sajnos elmúlik, én már rég nem éreztem egy nő iránt sem ezt :(
25/F
Erről most egy dal cím ugrott be:
"It's Not A Side Effect Of The Cocaine. I Am Thinking It Must Be Love" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!