Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 2 személyben is szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 személyben is szerelmes vagyok reménytelenül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik már biztos hogy nem lesz az enyém mert barátnője van.

A másik pedig szingli, de nem hinném hogy én bejövök neki.

Próbálkozom már a másodiknál egy ideje, de nem nagyon akar összejönni. Viszont közben meg az elsőre is szoktam gondolni, őt jobban is szeretem. Azt hiszem úgy igazán szerelmes az elsőbe vagyok, az biztos. A másodikat még nem ismerem túl jól, csak eddig bejön egy kicsit. De amíg az elsőt nem felejtem el, addig a másodikkal nem szeretnék kezdeni.

2022. márc. 29. 23:35
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Mindkettő kuka és tiszta lap.
2022. márc. 30. 00:07
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Kettőbe nem lehetsz szerelmes ez nonszensz. Nem tudod mi a szerelem csak rajongsz két feltehetően menő insta modell fiúért
2022. márc. 30. 00:15
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Nyugodj meg, egyikbe sem vagy "reménytelenül szerelmes". Ha csak az egyikükbe is az lennél, akkor le se sz@rnád a másikat.

Majd később megérted, addig meg keress egy harmadikat, akinél lenne esélyed, és összejöhet valami.

2022. márc. 30. 07:58
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagy szerelmes, max tetszenek.
2022. márc. 30. 13:05
 5/10 A kérdező kommentje:

Talán nem fogalmaztam jól?

Végülis arra jutottam hogy csak az elsőbe vagyok szerelmes és nem insta modellek, még csak jól se néznek ki m

2022. márc. 30. 19:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"2 személyben is szerelmes vagyok reménytelenül." - 2-be, oké..értem.

" Azt hiszem úgy igazán szerelmes az elsőbe vagyok, az biztos." - Ja, hogy inkább csak egybe...jó...

" Talán nem fogalmaztam jól?" - Talált-süllyedt

Nézd már végig kérlek, miket írtál ki eddig, aztán mélyedj picit magadba, aztán ha megvilágosodtál, akkor próbáld újra értelmezni a válaszokat, amiket kaptál, mert a kommentelők megpróbáltak neked segíteni.

2022. márc. 30. 21:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Esküszöm igazat adok neked utolsó, nem fogalmaztam jól de nem is vagyok szerelmes egyáltalán 🤣 Nem tudom mi volt velem mikor ezeket írtam de hogy nem voltam észnél az százas
2022. márc. 30. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok: semmi gond, mindenkivel előfordul néha, hogy csapong érzelmileg ;) És kitartást, előbb-utóbb benned is tisztázódni fog, melyikük iránt mit érzel. Ne add fel, mert szeretni és szeretve lenni a legjobb dolog a világon :)
2022. márc. 30. 22:15
 9/10 anonim válasza:
Sztárok akikbe szerelmes vagy?
2022. jún. 23. 16:13
 10/10 anonim válasza:
Egy nap alatt megváltozott? Az kemény
2022. szept. 21. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!