Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 személyben is szerelmes vagyok reménytelenül. Mit tegyek?
Az egyik már biztos hogy nem lesz az enyém mert barátnője van.
A másik pedig szingli, de nem hinném hogy én bejövök neki.
Próbálkozom már a másodiknál egy ideje, de nem nagyon akar összejönni. Viszont közben meg az elsőre is szoktam gondolni, őt jobban is szeretem. Azt hiszem úgy igazán szerelmes az elsőbe vagyok, az biztos. A másodikat még nem ismerem túl jól, csak eddig bejön egy kicsit. De amíg az elsőt nem felejtem el, addig a másodikkal nem szeretnék kezdeni.
Nyugodj meg, egyikbe sem vagy "reménytelenül szerelmes". Ha csak az egyikükbe is az lennél, akkor le se sz@rnád a másikat.
Majd később megérted, addig meg keress egy harmadikat, akinél lenne esélyed, és összejöhet valami.
Talán nem fogalmaztam jól?
Végülis arra jutottam hogy csak az elsőbe vagyok szerelmes és nem insta modellek, még csak jól se néznek ki m
"2 személyben is szerelmes vagyok reménytelenül." - 2-be, oké..értem.
" Azt hiszem úgy igazán szerelmes az elsőbe vagyok, az biztos." - Ja, hogy inkább csak egybe...jó...
" Talán nem fogalmaztam jól?" - Talált-süllyedt
Nézd már végig kérlek, miket írtál ki eddig, aztán mélyedj picit magadba, aztán ha megvilágosodtál, akkor próbáld újra értelmezni a válaszokat, amiket kaptál, mert a kommentelők megpróbáltak neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!